Pub Dyssen, Dyssegårdsvej 4, Næstved

Da jeg er voksen op i “Dyssen” fra 1975-1993, kender jeg Pub Dyssen på godt og ondt – når man skulle hjem fra børnehaven eller senere fritidshjemmet, var det altid ubehageligt at gå forbi og rundt om hjørnet “hvor de fulde stod”, hvor de brugte hækken med skråningen som pissoir, og der stank altid ganske frygteligt af en blanding af urin og øl på hjørnet, hvor Pub Dyssen i dag ligger.

I 80’erne, før centret lukkede helt ned, lå pubben placeret midt inde i bygningen, hvor man kunne gå hele vejen rundt om på en firkantet gang med butikker på den yderste venstre side, og pubbens ydervæg til højre. På et tidspunkt arbejdede min far der i 80’erne, og jeg kunne altid lige være heldig at “snuppe en cacao på vejen hjem”, når jeg “slap” fra børnehaven eller “fritteren”. Efter han stoppede der, kom jeg der ret sjældent. Men jeg har bestemt mange minder derfra.

Da Pub Dyssen flyttede hen på hjørnet, tror jeg, at jeg kun har været der et par gang (jeg husker ikke hvornår den flyttede). Men da jeg hørte første gang, at Thomas Wivel også var blevet inviteret til at optræde der den 3. september, 2016, var jeg selvfølgelig klar til optagelse igen.

Så fandt jeg ud af, at min gamle klassekammerat, Hanne og hendes mand (som kom på Beach til TW’s shows), arbejdede på pubben, og det var sådan at jeg også kom derhen og dokumenterede den allerførste optræden den 3. september 2016.

Den 1. oktober, 2016 fejrede ejeren af Pub Dyssen, Kim Madsen 1 års fødselsdag, siden han tog over. Thomas skulle kigge forbi og give et helt show fra kl. 15-17, men jeg kunne desværre ikke være tilstede. (Kilde)

Herunder vil du kunne se en oversigt over de gange TW har optrådt, og også de gange jeg har misset (overstreget).

 

2016

03. september – klik her

01. oktober

05. november – klik her

2017

18. februar

4. marts – klik her

06. april
Med gæst: Kevin Christansen.
Showet blev udsat til lørdag den 8. med TW alene. Jeg tog så på The Beach i stedet (Købte billet til Thomas Hartmann d. 20. april der), hvor Kevin havde fået jobbet som vært på Open Mike og præsenterede 7 andre komikere.

8. april – klik her

17. juni -klik her.
TW m. gæst (Martin Frederiksen)

KOMMENDE BEGIVENHEDER:

LINKS:

Hjemmeside: ingen
Facebook gruppe #1:  Pubben/Juvelen (åbnet 10. marts, 2012)
Facebook gruppe #2
: PUB Dyssen (åbnet 6. november, 2015)