2019-10-04 Kulturcafé Ludvig, Sorø

Hvor:  Kulturcafé Ludvig, Ingemannsvej 5, Sorø (Link) (Facebook)
Tid: kl. 20:00-22:00.
Audio/Video: Ja ( del 1: 60 min, del 2: 49 min.)

Thomas Wivel har valgt Kulturcafé Ludvig til at være det første sted (Snigpremierer) hvor hans nye show “Anonym Alkoholiker” præsenteres for publikum…. inden det fra februar 2020, går løs med en tour rundt i hele landet….Det er rigtig lang tid siden, at han sidst har turneret rundt med et onemanshow, så han synes at det var på tide!

Det er også første gang, at han besøger stedet, så det er en passende måde at begynde

Så jeg og min gode ven Ulrik, skulle selvfølgelig en tur til Sorø, for at se showet, da det til næste år – i hvert fald i starten, vil være lidt “uden for rækkevidde”, da der er en håndfuld datoer i Jylland som vil være umulige at møde op til (den i Aalborg lyder dog interessant!)

Fra Næstved til Sorø er det rimeligt nemt, at tage en direkte bus fra stationen til Holberg Arkaden i Sorø – desværre er det mere kompliceret på vej hjem, for bussen kører kun til Sorø St, hvor man skal tage enten toget til Slagelse og skifte der til Næstved, eller bussen til Ringsted St. og skifte til Næstved. Det blev det sidste valg vi tog, da tiden rendte fra os, og vi måtte vente over en time på bussen til Ringsted.

Vi ankom til Sorø 17:33 og havde tid nok til at finde et sted vi kunne få noget at spise – vi gik igennem Arkaden og til Torvet, hvor et af Sorøs varetegn, statuen af Frederik 7., står:

Længere nede ad vejen, fandt vi Cafe & Ristorante Valencia, som vi bestilte noget at spise hos. Jeg valgte en kyllingesalat, og Ulrik valgte en pizza med laks på. Det var meget lækkert, men jeg synes der var for meget i min portion, så jeg måtte levne – det meste af det grønne!

Kulturcafé Ludvig

Caféen drives af en kreds af frivillige ildsjæle, der alle elsker levende musik og glæden ved at have et aktivt spillested i Sorø. Det er en nonprofit forening på ca 40 medlemmer med en bestyrelse, samt andre udvalg/arbejdsgrupper. Hvert år afholdes der koncerter, der spænder vidt i musikstilen, både med intimkoncerter med en eller to musikere på scenen, rockkoncerter og danseaftener med god popmusik. Udvalget af musikere og andre arrangementer der har besøgt stedet siden 2011, kan ses her.

Bygningen er bevaringsværdig og opført i begyndelsen af 1900-tallet (af den lokale arkitekt F.C.C. Hansen), og det kan man tydeligt se udenpå. Selvom det er en “café”, så serveres der ikke mad på stedet, det er dog nemt nok at få mad andre steder, inden et arrangement.

På Caféen er belysningen ikke helt så god for mit nye kamera – placeringen var heller ikke nem, da bordene står forholdsvis tæt sammen, så det også er svært at bevæge sig uden om folk, når man skal finde en anden vinkel. De første videoklip jeg to, viste, at optagelserne ville blive meget mørke, og jeg bliver altid så skuffet, når mit udstyr ikke lever op til mine forventninger – men heldet følger altid de tossede, siger man jo, så jeg får alligevel optaget noget, der er brugbart. Det er bare svært at tage billeder, der ikke er rystede, fordi belysningen er for mørk. Men jeg fanger ét rigtig godt knivskarpt billede, som jeg godt tør sige, at det er et af min top 5 bedste billeder af Thomas! Det får du at se længere nede!

Thomas Wivel – Anonym Alkoholiker

Jeg har tidligere skrevet om alle de gange, Thomas har talt om sit alkoholmisbrug og nogle anekdoter fra de shows jeg har dokumenteret med ham rundt omkring på Sjælland, så der er ikke rigtig noget nyt jeg kan tilføje – udover den seneste anmeldelse af hans shows. Her er dog præsentations-teksten til det nye show, som man finder på den nyligt opdateret officielle hjemmeside:

Dansk Comedys ukronede Godfather
Jeg har i showet ”Anonym Alkoholiker” valgt at være personlig, at være direkte, at afmontere de ydre, beskyttende lag og så gå direkte til benet. Jeg har i mange år sparket udad i alle retninger, men nu vil jeg sigte mere ind på de indre linjer.

Jeg vil tale om mine mange år med alkoholmisbrug. Jeg vil forklare, hvordan det kunne starte, og hvordan det fik lov at køre derudaf. Det kommer til at handle om de vilde år med stand up fra dengang, det hele startede og videre frem til gyldne dage og nedture.

Showet kommer rundt om min beslutning om at stoppe med at drikke, og om hvorfor og under hvilke dramatiske omstændigheder, og jeg vil forklare, hvad der skete i årene efter, at jeg holdt op. I den proces kommer jeg rundt om parforhold, ægteskaber, familiedramaer og egne nervebaner.

Det hele er selvfølgelig sat sammen i dyb og svedig humor. Det vil sige, at det bliver en underholdende og konstant medrivende oplevelse. Det er super vigtigt for mig, at det ikke bliver selvmedlidende eller for skingert. Men det må godt være personligt og ærligt. Det bliver det ikke mindre morsomt af.

Tværtimod, det er klassisk stand up fra indercirklerne. Jeg har været med fra genrens start, og jeg har optrådt med comedy konstant i snart 30 år Jeg ved, hvad jeg har med at gøre. Det bliver helvedes sjovt.

Thomas Wivel

På det her tidspunkt, har jeg kendt Thomas Wivel personligt siden d. 25/3/2016 – det er rundt regnet 3 år, 200 dage, 21 timer, 28 minutter og en hel del sekunder. Jeg har dokumenteret 24 af hans stand-up shows på The Beach i Næstved, samt 2 uafhængige med Performance Poetry og bandet Stormrådet. Samt 5 optrædener med stand-up på Pub Dyssen – også i min by. Og nu senest på Restaurant Flammen (05/10/19). Udenbys har det mest været bogreceptioner eller performance poetry, med også flere stand-up shows på Teater Play og Bartof Station. Det er omkring 16 arrangementer i alt udover.

Dette stand-up show vil så markere det første egentlige onemanshow som jeg forhåbentlig også vil kunne se “færdigt” til næste år, når turen kommer til Sjælland igen…de shows, der allerede er angivet på hjemmesiden, er dog ikke det hele – der bliver hele tiden opdateret når der er nyt arrangement i farvandet nær dig!

Det har været og er en sand fornøjelse at være “fluen på væggen”/”Manden med det farlige kamera”, der hvor jeg kan følge Thomas, og fra de første shows jeg så personligt med ham – har jeg kunnet følge lidt med i den måde han arbejder med sit materiale på – og da han jo ikke udgiver shows, som alle hans andre kollegaer, så synes jeg det kunne være sjovt at skabe noget “opsamlingsmateriale”, til en dag jeg kan lave en god flashback-video med tidligere optrædener – højdepunkter, og mange sjove øjeblikke mellem ham og publikum. Tro mig, der er nok til en hel dvd udgivelse!

Med dette show i Sorø (48. arrangement), som er snigpremieren, optræder Thomas 2X45 minutter med indlagt pause. Herunder følger en anmeldelse af det fantastiske show:

Første Del:

Fordi jeg følger Thomas så meget, så kan jeg jo ikke undgå at lære hans jokes at kende, men det gode ved Thomas, er at han aldrig kører det samme sæt slavisk – han kan sit materiale så grundigt, at han kan bytte rundt på det som han lyster – det han nogle gange starter med, slutter han med i et andet show, og det er altid fedt, når der er gamle jokes der luftes igen, eller bruges på en ny måde. Så med Thomas kan man nok forvente at høre de samme jokes, hvis man ser hans shows hver gang – hvis ikke man følger med, risikerer man jo alligevel at gå glip af en masse sjov – Thomas improviserer meget, og taler gerne til og med publikum. Det er her hans force ligger – interaktionen med sine fans, eller bare en venlig tilskuer der ikke har oplevet ham før.

Det er ikke så tit jeg ser Thomas på sådan en scene som Café Ludvig har, så derfor måtte jeg dokumentere det.

Dorthe (?) præsenterer aftenens medarbejdere på stedet, og hun fortæller lidt om, at Thomas er en af de komikere, der var med til at sætte gang i stand-up for mange år siden, og så er det ellers tid til at starte showet.

Thomas takker for det venlige bifald han får efter introduktionen, og det første han siger, er at de frygtede at måtte lukke arrangementet for 2 uger siden, da der kun var solgt 7 billetter. Fremmødet, som kan ses på billederne, viser, at det var klogt lige at give det lidt tid. Thomas hører at der er lidt rumklang i højttalerne, og siger “velkommen til lydprøven”, da problemet meget hurtigt bliver løst. Han lægger ud med den første anekdote om Thomas’, Casper Christensens og Lars Hjortshøjs første DM i Stand-up (i 1992). Derefter fortæller han, at han gerne vil åbne lidt op for nogle skeletter i skabet, som han gerne vil dele med folk på en kommende turne, og det er så første gang han tager på turne på den måde – det er jo hans alkoholmisbrug han skal snakke om, og derfor er det vigtigt for ham stadig at forholde sig til – og det er her i første halvdel af showet, at han vil tale om de ting han gennemgik, og hvilken ændringer der har ført med sig på det personlige plan.

Den 26. oktober i år, er det 6 år siden, at han slap ud af alkoholens grimme kløer.
Han fortæller om hvordan det begyndte, med en episode på Oslofærgen, hvor han ringede til en taxa, som aldrig dukkede op – så vidste han, at der var noget galt, og det skulle fikses. Han slap ud af det med egen hjælp, og for to år siden meldte han sig ind i AA, fordi mange anbefalede ham det – bare for at få et par gode tip og tricks til at komme videre – og han fortæller lidt om det ironiske i at skulle starte hver sætning med “Goddag, mit navn er … Jeg er alkoholiker”, og så et par sjove eksempler på hvordan den kan bruges og ikke bruges.

Caspier, der er Thomas’ manager forsøger at få et par klip med sin mobil, men han oplevede også besvær med scenebelysningen:

Thomas fortæller, at med ca 25 års med misbrug, var han beruset ca. 3 gange om ugen. Så for ham, handlede det om at indse problemet, og få ord på det, og efter et par år, spekulerede han over, hvordan han fik dette formidlet til offentligheden, og da han stod frem i medierne og snakkede om sit problem, så mener Thomas, at man altså bliver nødt til at stå ved det man siger, så han skrev sin første digtsamling i 2015, som fik rigtig god omtale (“Sange fra Bugspytkirtlen”), og har siden skrevet rigtig mange lyrikbøger, og optræder med performance poetry – og tilskuerantallet er desværre ikke imponerende. Så Stand-up Comedy er naturligvis stadig det, som Thomas lever af.

Thomas kommer også ind på sin medvirken i “Sidste omgang i Whiskeybæltet”, som stadig kan ses på DR her. Han taler lidt om hvad der skete undervejs i optagelserne.

Han taler også om sit møde med en hjemløs på Frederiksberg, som lige havde fået et job i Netto.
Så taler Thomas om i begyndelsen af sin stand-up karriere, hvordan det var in at drikke sammen efter et show var overstået. Her fortæller han joken med drinksen med Anis i. Han taler også lidt om hvordan værtshusmiljøet kan være med til at fjerne opmærksomheden for hvad der sker i resten af verden – som at være i en slags “parallel verden”. Da han taler om hvordan folk taler på bodegaerne, og viser det med imitation, griner folk – det gør de faktisk hver gang han laver ansigter.

Han kommer så ind på det at være i forhold med en kæreste, og det at have børn, som kan give forskellige slags problemer, hvilket han giver nogle eksempler på, fx at han oftest roder sig ud i forhold med “dramatik”, hvor det  hele bliver lidt for krævende – her kommer han ind på en kæreste han havde for en del år tilbage, som var “bipolær”, og så den sidste dag hvor han drikker sit sidste glas hvidvin på Taarbæk havn, midt under et skænderi med sin ekskone. Efterfølgende stoppet med alkohol, tabte han sig 25 kilo på 6-7 måneder, og blev alvorligt syg – det var en virus på balancenerven, og går til sin læge, og efter en uges tid får han resultatet, der viser ingenting, men kort efter ryger han så på hospitalet efter at have besvimet igen, og denne gang fandt de ud af, at problemet lå i nakken!

I dag har Thomas heldigvis fået det bedre, så han har fundet ud af, at formidle den nye energi til noget brugbart i stedet for at synke ned i stolen med en fadbamse eller hvidvin og lukke verden ude – men det Thomas er på vej ud i, er lidt vovet, da han jo vil prøve at finde frem til en måde at udtrykke sine frustrationer, glæder, sorger, og meget andet, på papir. Han taler om kaffe, og hvor fascinerende det er, men også at forskere har fundet ud af at det er “livsfarligt”. Men trods det, så drikker han i spandevis af det!

Fordelen ved at være ædru, er at han har lyst til at stå op om morgenen, og ser noget lysere på tilværelsen mht. sine omgivelser – han taler om sine børn, primært ved sin kones anden fødsel, var Thomas lidt ligeglad, da vandet gik, men han havde et interview, som var meget mere vigtige – det er en historie, som er sand, men som han også får publikum til at grine med på. Alligevel fik de endnu et barn. Han taler om sin anden kone (Anette), og fortæller en sjov historie, da han skulle fortælle at han skulle giftes til sin mor. Han taler om deres bryllup og at hans far og kæresten kørte med i bilen, da Thomas og Anette skulle hjem…Det forhold brød sammen på et tidspunkt, og senere mens Thomas var ædru, blev han gift for tredje gang – denne gang med en pædagog! Han var overbevist om, at det er det, han havde brug for. Han fortæller de samme jokes, som han har gjort i Næstved. Den joke jeg kan lide, er den med pædagoger i forsvaret. Den tredje gang han blev skilt, begyndte han at indse, at alkoholen ikke længere kunne bruges som grund til hans nedture, og erkendelsen var ikke rar.

En særlig episode, hvor han burde have trådt på bremsen, var for 7-8 år tilbage. De skulle fejre et eller andet i Tivoli – og de drikker igennem – og fortsætter på 90’eren (Simon Spies’ stamværtshus) på Gl. Kongevej, hvor de skulle have øl – og mens de ventede fik de mere at drikke. Bartenderen hev fat i ham og sagde det var på tide at han gik hjem. Efterfølgende går det helt galt, og han kaster voldsomt op – og historien er nok ikke så sjov, men publikum griner alligevel de rigtige steder på den fantastiske måde Thomas fortæller den på.

I oktober 2013, da han efterfølgende kom til hægterne og kunne mærke sin krop på nye måder, fulgte sindet med, og gav ham et overskud af dimensioner – som han måtte finde en måde at komme af med på – han taler om at have meldt sig til Vild med Dans i 2014, og taler lidt om det. Når han blev stemt ud i første program og før Erik Brandt, så vidste han, at den var helt gal! Han taler lidt om den dans han og Katrine Bonde skulle lave på en rigtig sjov måde. Også da dommerne skulle fortælle hvorfor han blev stemt hjem.

En af de ting, som Thomas nu er i stand til at se – er hvordan andre folk opfører sig, når de er berusede ved de mange arrangementer han har optrådt ved. Han vil gerne fortælle en hemmelighed om hvordan mænd opfører sig fx ved julefrokoster. Det er forskellige stadier han tager publikum igennem – og de eksempler han bruger, spiller han fuld – og det er hylesjovt – også med hans ansigtsudtryk!

Sidst i første del, runder han med nogle af de sædvanlige jokes, som publikum griner af fx den med Mette Lisby, kvinder og teknik, GPS’ere, Kvindelig intuition, osv. Den med kvindelig radar, er sjov!

Hans optræden minder ham lige om Jørgen Ryg, så han laver lige en imitation af ham, og taler om ham og Dirch Passer, der satte romantikken i gang om det at drikke sig fuld efter sit veludførte job. Derefter en Johannes Møllehave læge joke. Han har også optrådt på behandlingscentre rundt om i Danmark, og fortæller en joke om “Systembolagen” Det er en svensk joke (lyder lidt mere norsk), som han runder af med.

Det bedste billede jeg får taget i slutningen af første sæt – er vel nok det bedste af alle jeg har taget med mit nikon kamera:

Anden Del:

Anden halvdel går i gang, og Thomas ser, at der er sat en vandflaske op til ham på scenen. I denne del kommer noget af det ældre materiale frem. Han fortæller, at han er fornøjet over at kunne del sine historier med publikum, og taler igen om hvordan børnene tager, det, men fortæller mere om hvor kreative Jonathan og Bastian er.

De fejl vi begår er med til at definere os som mennesker, og fortæller os en joke om en mand der staver forkert på Facebook – og om andre ting, der går i koks med stavekontrollen på hans Iphone. Han fortsætter med at komme med sjove jokes om sprogproblemer. Han taler også om at vokse op i 1970’erne hvad angår sproget. Han fortæller joken om dengang han var til Led Zeppelin koncerten. Han taler også om den musik han er vokset op med, bl.a David Bowie “Ashes to ashes”. Han taler også om at være til distortion, og om at udfordre tabuerne der opstår med tiden. Det har givet ham en “buffet af materiale”, og taler også om rockerne i 1970’erne og Brian Sandberg og Fitness. Sandberg var også kommet i “bad standing” fordi han havde sendt et frækt billede til en anden rockers kæreste. Han laver lidt sjov med rockerne på en ironisk måde. Han taler lidt om at sende “dickpics” til andre, og folk der tror de ved hvilken effekt den har. Han kommer også ind på misforståelser mellem mænd og kvinder – ikke mindst den seksuelle del af det…Han nævner at han fik seksualundervisning i 1970’erne, og om at komme til eksamen i det.Han taler også om “for tidlig sædafgang”.

Thomas mener at det er humorens opgave at udfordre os, og på et tidspunkt bliver Thomas truet pga det materiale som Thomas lavede om Brian Sandberg, og deres diskussion ender i en trussel, der er ufrivillig morsom, selvom rockeren skrev “jeg ved hvor du bor”. Rockeren, der boede i Hjørring, blev politianmeldt, og siden har Thomas ikke hørt fra ham.

Thomas roser igen publikum, fordi de har taget så godt imod ham, og er helt positivt overrasket. Han taler om et job i Thisted, hvor ingen åbenbart er i humør til stand-up. En fyr på første række kaster op og falder om, og situationen udvikler sig lidt spøjst med hans venner, der beder ham om at fortsætte.

Snakken falder på pizza, og i Viborg, så han en pizza, der hed Elvis Pizza. Han snakker også om et nyåbnet pizzaria i han nærområde – og ejeren er dansk, og hedder Lundin!

Han snakker også om at have været på Kolding bibliotek inden et show, hvor man åbenbart kan låne pornofilm! Tænk lige hvad der sker, når man afleverer en pornofilm for sent???

Han snakker om det legendariske diskotek Blue Bell i Varde (det lukkede vist efter 25 år i 2012), med strippere. Han har også lige været i Ordrup på et plejehjem og optræde, og han er ude i folkeskolerne og undervise i Performance-kategorien – for de udfordrede – for autister, der kan være noget så lyriske i deres svar. Fx den om seksualoplysning.

Han citerer en joke fra Christian Fuhlendorff (“Mænd der hader kvinder”), han havde fået lov at låne. Den næste ting er de ting man ikke må sige mere, fx “neger” – og derefter at selvcensurere sig selv. Og om et skilt på en kirke, hvorpå der står “Gud ser alt”

Han taler om at besøge sin svenske kollega i Sverige, hvor de besøger et kollega, hvor religion tages meget seriøst! Publikum griner meget af pointen!

Næste emne er Scientology, og fortæller hvordan de sniger sig ind på folk. Han modtog et spørgeskema, som han skulle besvare. Især spørgsmål nr. 4 er helt åndssvag!!!

På denne dag mødte han en kristen fyr på Kbh’s Hovedbanegård, der havde sine bøger på et rullestativ.

Med sit velfriserede hår, taler Thomas om, at det er så synd, at vi er blevet så velfriserede i den her tid – og det tager ham tilbage til 70’erne, hvor der var mere “uskyld” over det hele. Specielt med Thomas Winding med hans stemme, når han talte over “Emil fra Lønneberg”. Hvad nu hvis Thomas Winding lagde stemme til fx Fast & Furious?

Kreativitet i 70’erne – alting skulle laves i ler. Og hvem husker ikke “Spring over hest” i gymnastiktimerne??? Og lige en omtale af hans gymnastiklærers bukser, der sad alt for stramt. Selvom der var homofobi i 70’erne, eksisterer det stadigvæk i dag, og det erfarede han, da han var ude at optræde for dansk politi for noget tid side, og der indrømmede man, at hvis man var lidt for homoseksuel, inden for dansk politi, kan man risikere at blive fyret! Herefter laver han en sjov parodi på en homoseksuel politibetjent.

Thomas har set det som en hellig opgave, at udfordre sig selv først og fremmest i Stand-up. Han aner ikke hvad han ellers skulle have lavet. En ide kunne være at få job hos en tatovør.

Ellers er det spændende for Thomas at prøve at navigere i denne krænkelseskultur med alle de ting vi ikke må sige og ikke sige længere…

Da stand-up blev startet op i 80’erne, var det for at lave et “oprør” mod den humor, der var, og komikerne så sig selv som en slags protestbevægelse, og Thomas er lidt ærgerlig over at have medvirket til at fordrive en vigtig ting i dansk humor – som vittigheden. Det var bandlyst dengang – i dag er det anderledes, og alle Thomas’ shows i dag bærer præg af at have mindst én vits.

En telefon ringer midt under en joke, og det bliver rigtig sjovt, og det begynder at løbe mod slutningen, da Thomas begynder at fortælle, at han vil tage hele publikum med rundt på turne i en bus i et helt år!

Thomas slutter af med en række vitser, som han kom til at tænke på under pausen, om alkohol – en fattig fyr der kommer ind på en bar og bliver tilbudt fri bar hvis han vil gøre 3 ting (det bliver grimt!), og en lægevits om onani, og to mænd i en sauna, og den anden sidste der kræver lidt omtanke – om en fyr der spiller golf, og en frø hopper forbi og giver ham et par nyttige råd.

Allersidste joke er om en opringning fra en hiphopper, der spørger om Thomas vil komme og optræde for ham – men han får ikke alle informationerne i første omgang…pointen til sidst griner og klapper publikum af, så det hele ender godt!

Anmeldelse:

Nu er det svært at lave en helt frisk anmeldelse på dette show, da jeg jo har hørt det meste af hans materiale over 3 år – så der er altid noget at grine af, og fedt at kunne følge med i hvordan han udvikler de forskellige jokes, eller hvordan han forkorter eller forlænger setuppen i en joke eller anekdote. Thomas giver udtryk for, at han hviler i sig selv på scenen, han er afslappet og med sit falkeblik “læser” han publikum, mens han står og fyrer jokes af. Efter de sædvanlige vitser, der lige skal teste hvor publikum er – så går han i gang med præsentationen af det han gerne vil snakke om – ganske kort – og inden vi ved af det, er showet i gang. I dette show, har jeg aldrig set Thomas arbejde så meget med mimikken – ansigtsudtrykkene passer til de historier han fortæller – og de karakterer han imiterer så godt – specielt de fulde mænd, der virkelig giver associationer til den måde Freddy Pinton opfører sig i “90 års fødselsdagen”, dog vælter han ikke så meget rundt som ham – men imitationen kan jo være fra hvem som helst fra et eller andet værtshus, som Thomas har frekventeret i sine alkoholtågede dage, som heldigvis er 6 år bag ham!
Mens han bevæger sig frem og tilbage på scenen, som en tiger bevæger sig rastløst i sit bur – frem og tilbage, frem og tilbage, standser op og laver fakter med hans frie arm og ansigtet der vrides og drejes i forskellige grimasser. Han smiler rigtig meget, når han ved at en joke virker, eller når publikum reagerer på det han forventer en reaktion på – og sådan er det hele vejen igennem.

Anden del af showet fortsætter lidt i samme stil, som første del – anekdoter med alkohol indblandet, jokes, osv, samt et par gamle jokes og historier hentes også frem som fyld for at skjule den manglende overgang til næste bid. Det er kun de erfarne komikere, der kan spotte de små ændringer, når de kender en kollegas sæt rigtig godt. Jeg er snart ved at være der, hvor jeg nogenlunde ved hvor lang tid han bruger på de enkelte jokes – men somme tider er det ikke altid nemt at finde ud af, hvad det er for emner han starter med, og det er en fantastisk måde, at holde sine optrædener “friske” på – og det giver også lidt udfordring til hukommelsen, selvom Thomas kan sit materiale så meget, at han dårligt har brug for at aktivere sin hjerne!!! Det kan jeg kun beundre – det er meget få gange, at han bliver hylet ud af det, at han taber tråden, men han så får arbejdet sig hurtigt tilbage igen.

Det bliver SÅ fedt at se om der kommer flere shows i det nye år – jeg ønsker alt godt for Thomas på turnéen, og vi ses helt sikkert der, hvor det er muligt, og hvor kalenderen har et ledigt spot!!!

 

Foto: Kulturcafé Ludvig (Kilde)

LINKS:

https://www.facebook.com/Twivelen/
Kulturcafé Ludvig på Facebook
https://dit-soroe.dk/spisesteder/kulturcafe-ludvig/
https://sn.dk/Soroe/Fantastisk-foraar-paa-Kulturcafe-Ludvig/artikel/668076

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.