2017-10-26 Thomas Wivel, The Beach – “Tæt på”

Hvor: The Beach, Nygade 10, Næstved (link).
Tid: kl. 20:00-22:00.
Audio/Video: Ja/Ja (Audio: 73min/Video: 67 min)

Denne gang, blev Thomas helt forstyrret af det livlige publikum, der tilsyneladende ikke anede hvad der foregik på Beach, andet end en improviseret polterabend for Hannes (Pub Dyssen) søn, Mike, hvor han brugte meget tid på at snakke med det unge par, der har et barn sammen, og skal giftes – på et eller andet tidspunkt. Højdepunktet i denne lidt over en times sjov, var da Thomas inviterede dem op på scenen, og prøvede at få Mike til at fri til kæresten, men uden at vide det, blev Thomas taget ved næsen, da de allerede havde friet til hinanden, og ser frem til at skulle giftes!

Jeg har derfor ikke så meget at tilføje denne gang,  andet end det var en interessant “Tæt på og personligt”-aften, da Thomas snakkede med en del fra publikum, udover Mike.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.