2017-06-17 Thomas Wivel. m. gæst, Pub Dyssen

 

Hvor: Pub Dyssen, Dyssegårdsvej 4, Næstved (link).
Tid: kl. 20:00-21:30.
Gæst: Martin Frederiksen.
Foto/Video: Ja/Ja (Lyd: 69 min)/Video (Galaxy: 54 min/Zoom: 35 min.)

Så vendte Dr. Wivel tilbage med en humorkonsultation til Dyssen. Martin Bo Petersen var med i dagens anledning.
Der var et pænt fremmøde (over 20?) denne gang, og det skyldtes en kommende 18. års fødselsdag. Lidt startvanskeligheder med mikrofonen skulle der være, og det hævnede sig også sidst i showet, hvor Thomas næsten fik “dræbt lyden” Nåh, men det var pubejeren Kim’s datters 18 års fødselsdag, så det blev i høj grad bearbejdet af Thomas til morskab for hendes familie og venner. Ud over det, så ønskede Thomas også Martin Bo tillykke med dagen, og kort efter fortalte Thomas at han og Lasse Løager tror, at jeg er Gud, at jeg har en krop som en gud – bare synd at det er Buddhas (der svæver ingen glorie over mit hoved!), hvorefter Hanne skyndte sig lige at tilføje at jeg ligner mere Buddha! Altid morsomt at være indblandet i en vits!

Før showet startede, satte jeg og martin os oppe ved Martin Frederiksen og hans ven, Martin, og det var sgu egentlig meget sjovt, at der lige sad en Martin-trilogi der!

Den overraskelse som Thomas kom med, var en aspirerende stand-up komiker, Martin Frederiksen, som jeg har set et par gange til Open Mike på The Beach. Den første gang var vist ved DM i Standup d. 7. oktober, 2016, hvor jeg optog det hele på lyd og Thomas på video i værtsrollen. Jeg havde ikke fået tilladelse til at filme de tre standup’ere, så derfor blev de sprunget over.
Martin fik de – vist nok normale – 5 minutter – inden Thomas skulle på med sit sæt.

Martin, der snart er på vej til at fylde rundt – 30 år, har materialet til et godt grin, og elsker one-liners, og at lege med ord, men han siger selv, at han er nervøs når han går på, og hvem kender ikke det? Jeg synes han gjorde det rigtig godt, og taget i betragtningen af, at han har optrådt 9 gange nu (?), så synes jeg at det er modigt at han tør udfordre sig selv med at stå og være sjov foran et publikum, der ikke altid er så venlige (de kaldes “hecklers” på Standup-fagsproget) – men her der fik han da et pænt bifald, da han overlod mikrofonen til Thomas igen.

Resten af showet foregik på samme måde, der er altid nogen der bryder ind, og tvinger Thomas til at interagere, som udmunder i noget sjovt – eller pinligt, men som altid er Thomas skarp på de rigtige steder, og det var også sådan showet blev rundet af med et stort grin.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.