Ringkøbing foredrag m. Wivel & Løager

Er netop kommet hjem efter en sjov session med disse to herrer. Et konceptuelt dobbeltportræt, hvor der er god plads til fortolkning.Sia Jensen assisterede. Lasse Løager og Thomas Wivel poserede.

Opslået af Alex Nyborg Madsen på 24. maj 2017

Thomas & Lasse Løager har fået en idé om et fælles foredrag, hvor de bl.a. skal tale om modsætninger. Eller som Lasse selv skriver det på sin Facebook-væg d. 12. maj:

Vi har lagt i ovnen til en aften hvor vi vil fortælle om de største forskelle på Paris & Ringkøbing. Om at komme fra vidt forskellige baggrunde og alligevel finde sammen i en bunke fælles interesser. (Kilde)

I den forbindelse skulle der laves et promo-foto af de to herrer – og de fik en god snak med Alex Nyborg Madsen, der fik en god idé til et motiv. Som han skriver det på Facebook, da der er en der spørger hvordan idéen er opstået:

Denne er faktisk en ide, jeg fik da Lasse fortalte om et fælles foredrag, de skulle lave, hvor de bl.a talte om modsætninger. Og den mest oplagte er jo ild og vand – og det er ikke sikkert at alle har set det, men der er jo ild i buketten 🙂
Men for at fjerne det oplagte i modsætningen, synes jeg at det var sjovere, hvis det var Lasse og ikke buketten, der fik vand 🙂 (link)

Foredraget, som Thomas og Lasse skal holde, kan jeg desværre ikke selv se/dokumentere, men håber at de kommer lidt nærmere min bopæl en anden gang! Se flere billeder herunder fra Lasse’s facebook væg:

Et kig i kulissen Vi skulle have taget billeder til PR materiale. Det blev til en sjov dag i skoven, hvor dét at væde…

Opslået af Lasse Løager på 29. maj 2017

Her er så det foto som Michael Kirkegaard har taget som bliver brugt som plakat til foredraget i Ringkøbing d. 28. september:

Foto: Michael Kirkegaard

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.