2017-05-26 Thomas Wivel, The Beach

 

Hvor: The Beach, Nygade 10, Næstved (link).
Tid: kl. 20:00-22:00.
Audio/Video: Ja/Ja (Lyd: 2t. 03 min./Video: 1t. 59 min.)

Endnu engang vendte Thomas tilbage til Beach, med et standup-show. Denne gang havde jeg Martin med, og selvfølgelig var der de sædvanlige tilskuere der bakker op om Thomas, når han kigger forbi til lidt Standup. Endnu engang var der en “intim” skare af publikum, som Thomas heldigvis kunne underholde i næsten 2 timer. Denne optræden er lidt speciel, fordi han på et tidspunkt bliver afbrudt i showet ikke mindre end 3 gange på en lidt komisk måde, dog er det kun sidste gang han bliver afbrudt, som jeg lige vil beskrive senere.

Showet begyndte først sådan ca. 20:24, og Thomas kunne fortælle at han været travlt optaget af invitationer til konfirmationer, osv. Hans fortælling om sine døde familiemedlemmer går rent ind hos publikum (næsten) hver gang, og mange andre jokes, der virkelige er morsomme, justeres og skarpslibes hver gang han optræder med dem her. Det eneste problem, er når Thomas bliver afbrudt af nogle til tider berusede gæster, eller nogen der vil have ham til at gøre noget, men de får lige en kærlig hilsen fra scenen, når han gerne vil videre med showet! Det var der heldigvis ikke for meget af i dette show – men sådan lige et par sekunder inden showet har rundet de 2 timer, vælter der lige pludselig 2 gæster ind ad døren. Den første skubber den åbne dør ind, så den lukker i bag ved ham med et brag, lige som Thomas skulle til at fortælle en anekdote/vits om Povl Erik Carstensen og afbryder showet med et højt råb – for at annoncere, at nu er han altså lige gået ind ad døren! Bag ved ham dørsmækkeren, er hans ven, der forsigtigt åbner døren og kigger ind – og går – eller bedre, stavrer ind med vaklende gang på Beach, og med det clue, vælger en storgrinende Thomas at afslutte showet og takke af for aftenen!

Her er billederne fra mine mobiloptagelser, som jeg har lagt på i stedet for at tage fotos, er det som regel nemmere at filme og tage billeder ud af optagelserne. Somme tider kan lyset drille, så billederne ikke er så gode på fuld skærm.

Det var 12. gang at jeg har oplevet den altid oplagte og morsomme/tankevækkende Thomas Wivel, som lige lagde vejen forbi…

Opslået af Michael Jeppesen på 30. maj 2017

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.