2017-05-16 Thomas tester, Promenaden

Hvor: Promenaden, Frederiksberg Allé 58, Frederiksberg C (link)
Tid: 20:00-22:00
Foto/Video: Ja/Ja

Normalt så tager jeg ikke afsted sådan uden at planlægge i god tid, men Thomas skulle lige teste noget materiale af til hans optræden i Odsherred Teater den 18. maj, hvor han oprindeligt skulle have optrådt sammen med Brian Mørk, der måtte aflyse, og i stedet kom Simon Talbot på. Du kan se klip fra den direkte udsendelse fra showet på Tv2 Øst her.

Da Thomas havde postet meddelelsen dagen før, var det ret begrænset hvor mange der lige kunne nå forbi, men jeg måtte fluks afsted, og heldigvis var vi i det mindste lige nok til at kunne høre materialet, som jeg da også optog denne gang uden synderligere uheld. Da der ikke var så meget publikum tøvede jeg i første omgang med at filme det, og så bare optage på lyd, men jeg ombestemte mig og fik filmet knapt 55 minutter, og optaget ca. 75 minutter på lyd. Det meste af materialet havde jeg jo hørt før i lidt andre formulerede versioner, men alt i alt en hyggelig lille privat øvelsessession med Dr. Wivel!

Se billeder her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.