2017-04-28 The Beach, Nygade 10, Næstved

 

Hvor: The Beach, Nygade 10, Næstved (link).
Tid: kl. 20:00-22:00.
Audio/Video: Ja/Ja (Lyd: 1t. 13 min./Video: 1t. 09 min.)

Denne aften startede ellers lovende, men kort før Thomas skulle starte sit show kom der en flok glade fyre ind, der var på polterabend, og de var desværre årsag til at showet ikke fortsatte, da Thomas ville have en pause, men indtil da, var der en lidt irritabel stemning blandt andre iblandt publikum, som gjorde det lidt besværligt for Thomas at komme igennem sættet, men jeg synes personligt at han klarede det fint.

Eneste ulempe med denne optagelse, var at der var en anden ung fyr der sad ved det bord, som jeg og Henning havde sat os ved, og jeg havde kameraet på stativ. Kameraet er meget lydfølsomt, og den unge fyr, havde åbenbart en (u)vane med at sidde og tromme med fingrene på bordet – og det gjorde han ret meget undervejs. Det kan specielt høres med hørebøffer på. Ellers hvis man ikke lige vidste at det var der, ville man nok ikke lægge mærke til det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.