2017-04-08 Pub Dyssen, Næstved

Hvor: Pub Dyssen, Dyssegårdsvej 4, Næstved (link).
Tid: kl. 19:00-21:20.
Foto/Video: Ja/Ja (2 timer og 18 min.)

 

Showet den 6. april blev udsat pga. for lidt kunder på en hverdag – det viste sig da også at være lidt bedre den 8., da der i hvert fald var over 20 gæster på pubben. Thomas blev flyttet over på den anden side nærmere baren ved dansegulvet, og der var meget bedre lyd der, så det lykkedes mig da at få en rimelig super lydoptagelse – desværre kunne jeg ikke stille mit kamera 1 bestemt sted på stativ, da det så krævede at jeg ikke kunne komme rundt og tage billeder af publikum osv fra forskellige vinkler. Og så driller det nye kamera mig stadig lidt, da man lige skal vænne sig til at justere vinklen, når man bruger en selfiestang – men det får jeg forhåbentlig rettet ved de næste par shows, hvis Thomas skal stå samme sted, når han kigger forbi Pubben i maj måned!

Thomas var i super humør – og efter en lidt usikker start – mht. lydproblemer med mikrofonen (han stod lige under en højttaler!), og så lidt friske bemærkninger fra publikummet undervejs, så endte det med at Thomas ville runde af efter ca. 1 time og 30 minutters optræden – men så blev der lige pludselig råbt EKSTRA NUMMER – som så udviklede sig til 3-4 forsøg på at runde showet af, indtil han endelig takkede af 21.18!

Da jeg så optagelsen igennem i går aftes inden sengetid, så jeg, at jeg desværre pga. loftlysene havde lidt problemer med at holde kameraet lavt nede, så jeg prøvede med at filme fra forskellige steder i lokalet, fordi jeg ikke kunne rende rundt og tage billeder med min sædvanlige mobil – som jeg har fået rigtig gode fotos ud af fra Thomas’ shows. Men alt i alt er jeg meget tilfreds med lydsiden af showet, som forhåbentlig en dag kommer på en cd udgivelse – eller download her på bloggen!

Endnu en humorkonsultation med Dr. Thomas Wivel, der var svær at stoppe, så han gav os næsten 50 minutter ekstra sjov, f…

Opslået af Michael Jeppesen på 10. april 2017

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.