2017-04-04 Promenaden, Frederiksberg Allé 58, Kbh

Hvor: Promenaden, Frederiksberg Allé 58, Frederiksberg C (link)
Tid: 20:00-22:00
Foto/Video: Ja/Ja (Stormrådet: ca. 21 min), Lyriklaboratoriet: ca. 18 min)

Den anden bogreception – denne gang for “Du lyser længere end sange” – jeg har deltaget i og dokumenteret for Thomas Wivel, der denne gang sammen med Povl Erik Carstensen og Thomas Vilhelm gav en sniglytter på det seneste nummer de har flikket sammen, samt de tre andre fra “Mansplaining” cd’en. Og så kunne den nye bog, samt “Goplernes Nat” og Stormrådets cd også købes sammen med bøgerne.

Bogen, som Thomas fik udgivet i går (3. april) hos Mellemgaard, handler om dette:

Komikeren David Flint skal ind og optræde, og netop som han går i gang, træder hans kæreste ind, affyrer et våben og slår ham ihjel. Hun påstår efterfølgende, at hun har en medskyldig. At hun ikke er alene om drabet. Men hun vil ikke afsløre hvem det kan være. Politiet leder forgæves, men David efterlod sig en dagbog. Måske afslører den, hvem der hjaælp hans kæreste med mordet, og hvilken rolle han selv spillede i den fatale treenighed.

Stormrådet havde i dagens anledning tænkt sig at lufte et nyt nummer, som blev spillet før de tre andre fra cd’en. Jeg fik ved et uheld væltet kamerastativet, da det er et let kamera (og stativ), men det føjede Thomas lige hurtigt til teksterne han optrådte med, og det blev da heldigvis ikke helt en fiasko. Povl Erik (irriteret over sin manglende kontrabas!), havde taget en låne-kontrabas med, og denne gang fik jeg da også forsøgt at tage nogle bedre billeder med min mobil – belysningen er dog stadig en udfordring – men denne gang meget bedre at kunne se hvem der optræder!

Eneste ulempe ved kælderen på Promenaden, er den dæmpede belysning (mørke optagelser) – og så det nye kamera jeg afprøver – lyden var næsten perfekt – dog tæt på at ramme i bund i det røde felt vu-meteret. Men det siger noget om hvor god akustikken er i rummet! Men et let og godt kamera, med god lyd!

Derefter var det tid til Lyriklaboratoriet med Peter Nør, og der kom jeg igen til at vælte kameraet! Heldigt at det er let, så det ikke går i stykker så nemt. Thomas og Povl rundede aftenen af med en tekst som Thomas havde skrevet, og Povl ikke havde hørt og skulle improvisere med på bassen. Det nummer har jeg fået lov til at udgive på siden her.

Thomas Wivel fejrer sin nyeste bogudgivelse – krimiromanen "Du lyser længere end sange", som udkom d. 3. april. …

Slået op af Michael JeppesenOnsdag den 5. april 2017

Hey folks. Husk lige dette; Jeg har reception for min nye bog "Du lyser længere end sange" Det foregår på Promenaden på…

Slået op af Thomas WivelLørdag den 1. april 2017

Slået op af Thomas WivelTirsdag den 4. april 2017

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.