2017-01-31 Promenaden, Frederiksberg Allé 58, Kbh

Hvor: Promenaden, Frederiksberg Allé 58, Frederiksberg C (link)
Tid: 20:00-22:00
Foto/Video: Ja/Ja

Den første af Thomas’ bogreception jeg var med til, og den første gang jeg hørte Stormrådet i aktion. Der var mødt overraskende mange op, og det kan godt blive en lille ulempe, da lokalet i kælderen ikke er lavet til et alt for stort publikum. Men jeg var heldig lige at sikre mig bordet midt foran, så jeg kunne være klar til optagelse. Thomas lagde ud med at tale lidt om sin bogudgivelse, og introducerede også Povl Erik og Thomas Vilhelm før de skulle optræde.
Povl Erik måtte dog også denne gang undvære sin kontrabas, da den stadig var til reparation. Det blev en rigtig god optagelse (knapt 24 minutter) jeg fik “i kassen”, og egentlig fik jeg lov til at offentliggøre optagelsen, men det blev bestemt at vi heller skulle vente med at udgive noget live, før kontrabassen er tilbage igen.

Bagefter var der “Lyriklaboratorie” med nogle unge digtertalenter, og det var underholdende og interessant – og det fik jeg også optaget. Disse optagelser har jeg dog ikke tænkt mig at udgive før alle medvirkende har givet grønt lys.

Herunder kan du dog se et lille udvalg af de billeder jeg tog af gæsterne og Stormrådets optræden.

Så fik jeg endelig redigeret og udvalgt de første og bedste fotos fra i tirsdags på Promenaden i Frederiksberg C, hvor…

Opslået af Michael Jeppesen på 1. februar 2017

Her kan du lytte til de tre sange på Stormrådets Facebookside:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.