2016-12-11 Poesi Performance på Promenaden

Hvor: Promenaden, Frederiksberg Allé 58, Frederiksberg C (link)
Tid: 15:00-17:00

Et første besøg på Promenaden, som jeg ikke anede eksisterede før denne dag. Promenaden er et historisk sted, som i gamle dage var mødested for vognmænd, der skulle have en pause før turen gik videre. I dag har den betegnelsen “et lille stykke af Paris i København”, og har indtil den 15. november 2016 fungeret som Stand-up Comedy med Sebastian Dorset, hver tirsdag, men blev så lukket ned. Hvis man vil se gratis standup, henvises man til Café Bartof, hvor det også foregår hver tirsdag.

Stedet og de ansatte virkede meget modtagelige (selvfølgelig), da jeg ankom direkte fra Rødovre og stod af kort fra Promenaden. Jeg blev hurtigt vist ned i kælderen til lokalet hvor Thomas og Povl Erik skulle optræde med poesioplæsningen, og håbede at der ville komme nok til at det blev en god performance.

Desværre viste det sig, at vi kun i alt blev en intim flok af fans (mest bekendte), der fandt vejen til Restauranten, men jeg havde så god tid til at sætte kamera og lyd og videoudstyr op, klar til optagelse før de kom. Jeg var den første, og Thomas kom, derefter Povl Erik og resten troppede op lige før det gik i gang. Povl Erik kom med en guitar denne gang, da hans bas måtte til reparation.

Pga. det lille publikum, blev oplæsningen forkortet. Det blev kun lige til knapt 23 minutters lyd og videooptagelse. Mit Nikon kamera koksede desværre lige i starten, da der var meget mørk belysning i kælderen – så efter at have startet op to gange, kørte det fint resten af tiden.

Jeg fik også prøvet mit nye action kamera af, som jeg stillede op midt i rummet, og resultatet var ok, men det klarede lige udfordringen med det mørke lokale. Lyden var også acceptabel, omend lidt mørk.

Vi sad og hyggesnakkede en times tid efter og derefter brød vi op – jeg skulle hjem til Næstved, og glædede mig til at genhøre optagelserne.

Jeg håber virkelig der kommer flere næste gang, så folk kan se hvad de går glip af!

Til poesi performance med Thomas Wivel og Povl Erik Carstensen der fremførte tankevækkende poetisk lyrik, med Povl Erik…

Opslået af Michael Jeppesen på 12. december 2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.