2016-11-25 The Beach, Nygade 10, Næstved

Hvor: The Beach, Nygade 10, Næstved (link).
Tid: kl. 20:00-22:00.
Facebook Album

Jeg og Martin var tilbage igen og se Thomas på The Beach på Black Friday, og det var meningen at Dr. Wivel kun skulle have konsulteret en times tid, da han skulle videre til en optræden ved en julefrokost på Gentofte Rådhus, efter han var færdig med sættet her.

Han sprang den sædvanlige pause over denne gang og blev efterfølgende tilfreds nok med showet, at han gav mig lov til at udgive det på audio – så herunder vil du når bloggen bliver offentliggjort officielt kunne høre et show, hvor Thomas snakker om mange interessante ting, sammen med publikum og senere hvor han alligevel bliver hængende og snakker en time længere end beregnet. Så i alt 1t. og 40 minutters grin (og omkring 35 min på video)- og det håber jeg også du synes er underholdende.

Du kan lytte til showet her:

Billeder jeg helt har glemt at lægge op på fjæsbogen, fra et besøg af Thomas Wivel Grunden til forsinkelsen er, at jeg…

Slået op af Michael Jeppesen24. marts 2017

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.