2016-11-05 Pub Dyssen, Næstved

Hvor: Pub Dyssen, Dyssegårdsvej 4, Næstved (link).
Tid: kl. 20:00-22:00.
Foto/Video: Ja/Ja

Det er 3. gang Dr. Wivel optræder på Pub Dyssen, og denne gang kunne jeg lige nå at være med. Jeg kom alene efter en Olsenbanden-rundtur med Martin på Nordisk Film, men han kunne desværre ikke tage med mig tilbage til Næstved, så det blev lidt ensomt i mængden. Men denne gang optog jeg på både lyd (66min) og med mobilen (21min), så jeg hver gang kan sikre mig optagelser fra forskellige vinkler på stedet.

Publikum var noget opstemte igen, og det var lidt af en udfordring at komme igennem showet uden at blive afbrudt af et par stamgæsters snakkeri i baggrunden. Men Thomas fortsatte med bravt hjertemod indtil sættet var slut efter 1t. og 6 minutter.

Det følgende show med Dr. Wivel bliver den 25. november på The Beach.

På denne dag nåede jeg lige hjem i tide fra Nordisk Film rundtur til at kunne kigge forbi Pub Dyssen, hvor Thomas Wivel…

Opslået af Michael Jeppesen på 6. november 2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.