2016-10-07 DM i Standup, The Beach, Nygade 10, Næstved

Hvor: The Beach, Nygade 10, Næstved (link).
Tid: kl. 20:00-22:00.
Audio/Video: Ja/Ja

Så blev det tid til DM i standup for begyndere, og Thomas Wivel stod for præsentationen og underholdningen. Jeg hjalp til med at uddele stemmesedler og indsamle dem bagefter og tælle sammen hvem vinderen af de tre debutanter (Emma Reneé, Kasper Herbst & Martin Frederiksen) blev.

Livemusikken som runder aftenen af, ville jeg helst ikke blive og høre, da jeg stadig havde problemer med øret på dette tidspunkt. Men det jeg hørte, lyder de som om de kan nå langt – bandet hedder “Blue Apartment“, anbefalet af P3’s Karrierekanonen. Så det er derfor der kan ses musikinstrumenter på scenen på billederne.

Jeg optog det hele på lyd, og optog kun Thomas Wivel på video (42min) med mobilen efter debutanterne havde været på. Vinderen af konkurrencen blev Emma. I alt 1t. 25 minutters underholdning.

De tre debutanter udvalgte Thomas senere til at være vært for igen til Laugh Longe i Herning den 29. april 2017 (Kilde).

Emma Reneé

Kaspar Herbst

Martin Frederiksen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.