2016-06-25 Performancepoesi, The Beach, Nygade 10, Næstved

En heldig hund kom forbi!

Hvor: The Beach, Nygade 10, Næstved (link).
Tid: kl. 11:00-16:00.
Audio/Video: Ja/Ja (Video: 1t. 40 min.)

Lidt ærgerligt at folk ikke mødte op til dette 5 timers rekord forsøg på oplæsning af poesi med Thomas Wivel og Povl Erik Carstensen på kontrabas – ville gerne have hørt alle 5 timer, men der kom faktisk ikke ret mange, noget som Thomas også kommenterede de efterfølgende par shows og har lavet sjov med. Men det blev så en noget kortere optræden i dette rekordforsøg. Man kan sige det var Thomas’ hidtil korteste længste rekordforsøg, tror jeg!

Jeg fik æren af at filmoptage det hele, og det kom der en time og 40 minutters intim poesioplæsning ud af.
Optagelserne er dog kun (indtil videre) til privat brug, men herunder vil du kunne se nogle billeder jeg tog undervejs.

Det var meningen at Thomas ville komme igen om aftenen og prøve at se om der var mulighed for at lave et spontant standup show, men sikkert pga. andre begivenheder i byen var interessen ikke så stort på så kort tid (link), Men alt i alt var det en dårlig dag at gøre det på desværre.

Thomas Wivel prøver sin spritny lyrik, ikke tidligere udgivet eller fremført, af, akkompagneret af kollegaen Povl Erik…

Slået op af Michael JeppesenLørdag den 25. juni 2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.