2016-03-25 Thomas Wivel, Beach, Nygade 10, Næstved

Hvor: The Beach, Nygade 10, Næstved (link).
Tid: kl. 20:00-22:00.
Audio/Video: Nej/Nej

Den første gang jeg hørte at Thomas Wivel optrådte i Næstved GRATIS på The Beach, var fra min ven Martin, som foreslog at vi skulle se det – og så tog vi Henning med, og vi har fået nogle rigtige hyggelige oplevelser med Dr. Wivel når han har været på besøg i Næstved.

I dette show husker jeg faktisk ikke så meget hvad han talte om, men jeg tror der var et par af hans kendte materiale med fra. bl.a. Stand-Up.dk, osv., som jeg senere har dokumenteret.

Det var meningen jeg gerne ville have været med inde til hans vanvittige rekordforsøg med standup comedy i 10 timer (læs her), men jeg blev desværre syg. Siden har jeg fået lov til at dokumentere hans shows på lyd og video de gange jeg har kunnet se ham i Næstved, osv.

Se galleri her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.