København

 

Thomas, der jo som offentligt kendt, bor i København, nærmere bekendt Frederiksberg, har turneret det meste af Danmark rundt, men vel nok flest gange i hovedstaden. Jeg har jo set næsten hvert stand-up.dk udsendelser første gang de blev vist i tv fra Comedy Zoo fra start af (mere eller mindre), og det var bla. sådan jeg blev fanget af Thomas Wivels sans for komik. Og derfor synes jeg det er sejt, at han optræder i Næstved og i den forbindelse, inviterede han publikum ind til Promenaden på Frederiksberg Allé 58, hvor han senere fik en fast aftale med restauranten om at afholde et “Lyriklaboratorie” hver Tirsdage kl. 20. for aspirerende poeter. Her har han også på disse dage holdt mindst 2 bogreceptioner, som jeg har deltaget i og dokumenteret (Senest 4. april, 2017). Dem, jeg har deltaget i, vil du kunne klikke ind på og se billeder – og måske klip fra optrædener jeg har filmet på et senere tidspunkt.

Thomas har også med Povl Erik Carstensen (kontrabas) dannet et band – “Stormrådet” med endnu en musiker, Thomas Vilhelm (trommer), som jeg så første gang den 31. januar på Promenaden.

Herunder vil der forhåbentlig komme en lige så lang liste med besøg på Promenaden, som i Næstved. Da jeg kun er i Københavnområdet max et par gange om måneden, så kan jeg af gode (økonomiske) grunde ikke være tilstede hver gang.

2016

11. december: Performance Poesi på Promenaden
Med Thomas Wivel & Povl Erik Carstensen

2017

24. januar: Facebookgruppen for “Stormrådet” blev oprettet – klik her.

31. januar: Promenaden, Kbh
Bogreception for “Regn falder for dig” +Stormrådet.

04. april: Promenaden, Kbh
Bogreception for “Du lyser længere end sange” +Stormrådet.

16. maj: Promenaden, Kbh
Thomas øver til Odsherred Teater d. 18. maj.