KOMMENDE ARRANGEMENTER 2019

 

THOMAS WIVEL:

Thomas er så vidt kalenderen tillader det, altid at finde på The Beach i Næstved, den sidste fredag på måneden kl. 20 – her er dagene i skal markere i kalenderen, hvis i ikke vil gå glip af ham Tag dog forbehold for ændringer/aflysninger:

27. september
25. oktober
29. november
27. december

ANDRE ARRANGEMENTER:

August:

28/8 kl. 20: Bartof Station, Solbjergvej 3, Frederiksberg.
Performance Poetry m. Wivel & Carstensen!

31/8: Dr. Wivels Lyriklaboratorium (hos Thomas privat) (Kilde)
Har du lyst til at få undervisning fra undertegnede i lyrik og forfattervirksomhed, så meld dig til hos mig på en pb. Jeg kører workshops lørdag 31 august og lørdag 07 september fra 10 til 15 i privaten, så vi kan kun blive 10 kursister pr. gang. For et kreativt 5 timers forløb, tager jeg 500 kroner. Så skynd jer at melde jer til!

september:

7/9: Dr. Wivels Lyriklaboratorium (hos Thomas privat) (Kilde)

14/9: Dr. Wivels Lyriklaboratorium (hos Thomas privat) (Kilde)

AFLYST:
12/9 kl. 17:00 – 18:30: Alhambra – Museet for humor & satire, Allegade 5, 2000 Frederiksberg. (Kilde)
Da Casper Christensen i tidernes morgen blev opdaget af Danmarks Radio var det med en mikrofon i hånden på caféen DIN’s i Lille Kannikestræde. Her ankom stand up’en nemlig for første gang til Danmark for præcis 30 år siden i 1989.  Og her fik han, Lars Hjortshøj og andre store navne deres debut.
I anledning af jubilæet hører vi kassettebånd med originale optagelser og masser af sjove anekdoter fra komikeren Thomas Wivel. Som for eksempel dengang Lars Hjortshøj vandt DM i stand up under lidt specielle omstændigheder. Øjenvidnet Thomas Wivel var en del af truppen på DIN’s og vil få modspil af Alhambras humor- og satire-ekspert Rikke Rottensten. Arrangeres i samarbejde med Golden Days.

 

12/9 kl. 19.00-21.00: Bekkers Kaffebar, Tune center 5c, Tune. (Kilde)
Stand-up med Thomas Wivel 75,-

17/9: Teater Magistraten, Østergade 7F, Silkeborg. (Kilde)
Thomas Wivel – Alkohol var også Poesi
Den garvede komiker Thomas Wivel gæster os d.17 september både om eftermiddagen og om aftenen. Om eftermiddagen præsenterer han sig som forfatteren Wivel. Han fortæller om sit turbulente liv med ord på tryk og tryk på ordene og læser op fra sin seneste digtsamling. Om aftenen kl 2000 er han på scenen med et one man show. Her kommer den erfarne komiker rundt om sine personlige op og nedture og reflekterer over den øvrige verdenssituation i en stærkt krydret omgang comedy fra indercirklerne. Det er stand up på højeste niveau fra en mester i genren. Pris: 60.00kr + 6.15kr gebyr

4/10 kl. 20: Kulturcafé Ludvig, Sorø (Kilde)
Thomas Wivel – Anonym Alkoholiker. Dørene åbner kl. 19.00.

Jeg har i showet ”Anonym Alkoholiker” valgt at være personlig, at være direkte, at afmontere de ydre, beskyttende lag og så gå direkte til benet. Jeg har i mange år sparket udad i alle retninger, men nu vil jeg sigte mere ind på de indre linjer.

Jeg vil tale om mine mange år med alkoholmisbrug. Jeg vil forklare, hvordan det kunne starte, og hvordan det fik lov at køre derudaf. Det kommer til at handle om de vilde år med stand up fra dengang, det hele startede og videre frem til gyldne dage og nedture.

Showet kommer rundt om min beslutning om at stoppe med at drikke, og om hvorfor og under hvilke dramatiske omstændigheder, og jeg vil forklare, hvad der skete i årene efter, at jeg holdt op. I den proces kommer jeg rundt om parforhold, ægteskaber, familiedramaer og egne nervebaner.

Det hele er selvfølgelig sat sammen i dyb og svedig humor. Det vil sige, at det bliver en underholdende og konstant medrivende oplevelse. Det er super vigtigt for mig, at det ikke bliver selvmedlidende eller for skingert. Men det må godt være personligt og ærligt. Det bliver det ikke mindre morsomt af.

Tværtimod, det er klassisk stand up fra indercirklerne. Jeg har været med fra genrens start, og jeg har optrådt med comedy konstant i snart 30 år Jeg ved, hvad jeg har med at gøre. Det bliver helvedes sjovt.

Thomas Wivel

November:

01/11: Teater Play – info kommer
02/11: Teater Play – info kommer
03/11: Teater Play – info kommer

ON TOUR:

2020:

28. februar – Nykøbing F. Teater, Nykøbing Falster.
05. marts – Hansi’s Beer Bar, Struer
06. marts – Skive Teater, Skive

TURNÉ UDSAT PGA. CORONAVIRIS EPIDEMI I DK

20. marts – Svendborg Kulturhus, Svendborg
21. marts – Realen, Fanø
27. marts – Thisted Musik Teater, Thisted
17. april – Aalborg Kongres- og Kulturcenter
29. april – Gimle, Roskilde

(Se flere datoer her: http://www.thomaswivel.dk)

December:

 

THE BEACH:

Open Mike
– altid den første torsdag på måneden kl. 20:

07. februar – værter: Stefan & Niclas
07. marts – vært: Lars Rs
04. april – vært: Niclas Vingaard
02. maj – Simon Væver
06. juni – Niels Nielsen
04. juli – INGEN SHOWS
01. august – vært: Lars Rs
05. september – Vært: Kevin Christiansen
03. oktober – vært: Niclas Vingaard
07. november – vært: Thomas Wivel
05. december – vært: Anders Nielsen

Onemanshows, Specials, osv:

—-