2018-05-03 Open Mike, The Beach m. Ulf Laursen

Hvor: The Beach, Nygade 10, Næstved (link).
Tid: kl. 20:00-22:00.
Audio/Video: Nej/Ja (Video: 2 timer)

Ulf Laursen er aftenens vært. Han har sidst optrådt på Beach i 2015, og vender tilbage som vært for 7 andre komikere, hvoraf jeg ikke har set 3 af disse (inkl. Ulf)

Jeg fik heldigvis et ok af alle (mere eller mindre) til at optage dem i aften. Jeg havde ovenikøbet husket alt det nødvendige udstyr, men havde ladet stativet til min mobil blive hjemme, selvom jeg godt kunne have brugt den, da jeg filmede komikernes sæt i stedet for at tage billeder (stadig svært at fange folk i bevægelse). Men endnu et stykke historisk standup-show er i kassen!

Eneste ulempe ved aftenens optagelse med mit Zoom kamera, var mikrofonen, der står og fylder i billedet, så når komikerne stiller sig helt yderst til højre i billedet, står mikrofonen lige foran dem!

Aftenens vært, Ulf, havde jeg rent faktisk ikke hørt om før jeg fik at vide, hvem der skulle være “headmaster” for aftenens show. Jeg kiggede lige på Youtube, og fandt et klip med ham, som han selv har uploadet på sin kanal. Optagelsen er fra Comedy Zoo fra marts måned – se her:

Ulf kommer fra Odense, og optræder naturligvis på Sjælland, Fyn og Jylland. Han begyndte sin standup karriere i 2013, og har siden optrådt over 200 gange, hvoraf nogle af disse inkludere flere officielle shows – fx Zulu Comedy Galla-ugen, bl.a. “Psykedelisk Comedy (2015), “Opfindelser” (2015,2016), og “Comedy in the dark” (2017). I 2017 nåede han semifinalen i DM i Stand-up.

Til aftenen, havde han medbragt følgende komikere:

01. Niels Nielsen
02. Andreas Krogholt
03. Louise Brink
04. Benjamin Jeppesen

-PAUSE-

05. Stefan & Niclas
06. Simon Riemann
07. Simon Væver

ANMELDELSE:

Ulf Laursen

Ulf var svær at tage fotos af, da han bevægede sig rundt på scenen som om han gik på glødende kul med bare tæer (haha), men beskrivelsen af ham på Eventzonen, passer fint – han er meget energisk, hurtigt talende (en udfordring for mit halvdøve øre) og han henvendte sig lidt til nogen i publikum undervejs. Meget underholdende, og energisk fortællerstil…Ham vil jeg gerne se på Beach igen!

Niels Nielsen (09:55)

Niels har vist ikke været på Beach før, og han lægger ud med at tale om sit “sære navn” og branding af det. De emner han ellers kommer ind på er: dynevest, og sin frisure,  brandsikkerhed til Lucia-optog i børnehaven, om sin kæreste, og slutter af igen med at tale om sit navn og navnelovgivning, og at blive mobbet med sit navn. Niels er sjov, og publikum griner af hans setups de rigtige steder.

Andreas Krogholt (07:12)

Andreas, der bor i København, har jeg set to gange tidligere i år (01/02 & 05/04), næsten det samme sæt hver gang, og det er godt at se et nyt publikum på hver gang, for at se om jokesene holder, og Andreas snakker jo lidt om sex, og det er altid noget, som publikum på Beach griner af, specielt når det handler om noget personligt. Og så taler ham også om sin skostørrelse (se foto). Det, som gjorde hans sæt endnu sjovere, var midt under en fortælling, kom der lige pludselig et tamburkorps ned ad nygade, og publikum reagerede da man først kunne høre det, da de sikkert troede, at det var en telefon der ringede. Men nej, det var et tamburkorps, som overraskede Andreas, så han måtte stoppe op, hvilket gjorde hele situationen sjovere endnu…og så fangede jeg det på mobilen!

Louise Brink (05:10)

Louise, der er fra Odense, optræder vist nok for 4. gang her til aften, og hun er en ung pige på 18 år, som blev opfordret til at stille op og tale lidt om sit liv, og det gør hun rigtig godt, og meget naturlig. Hende vil jeg gerne se igen på Beach! Hun har dog ikke en officiel facebook side, men hun kan findes derinde et sted i søgefeltet!

Benjamin Jeppesen (09:10)

Det er tredje gang jeg ser Benjamin – første gang i 2017 (05/10) og senest i 2018 (01/03), der har samme efternavn som mig, og alle gange har han været rigtig sjov, og har en god og naturlig fortællerstil, hvor Odenseaneren bla. taler om sin familie og deres dagligdagsproblemer på en skidesjov måde. Benjamin er i fare for at blive en af de komikere jeg ser rigtig meget frem til at gense, når jeg hører at han kigger forbi Beach.

Stefan & Niclas (16:45)

De to knægte her, har jeg set 3 gange i år nu med denne gang (09/02, 05/04). Stefan & Niclas kommer fra og er opvokset i Køge. I stil med fx Linje 3, Kellerdirk Bros., og lignende, opfører de et par sketches og en humor, hvor den ene modtager, og den anden bliver sur over noget der bliver sagt, og det er rigtig sjovt, hvis timingen er lige på, og komikken ikke virker alt for instuderet eller mekanisk, og det er det heldigvis ikke. De er naturligvis begge nervøse og lidt usikre, hvis deres jokes falder til jorden, men de får da alligevel de store grin frem, for deres præstation – og med mere øvelse, så bliver det nok rigtig godt engang, når de udvider deres sæt med flere små sketches, eller bare en sjov historie på hver deres fortællerstil. Godt gået, drenge! Glæder mig til at følge dem i fremtiden, hvor de forhåbentlig gør det til en vane, at kigge forbi Beach!

Simon Riemann (05:20)

Den betegnelse, som Simon Væver bruger i sit sæt – “fysisk komiker”, er også en, som denne Simon fra København, kan komme i samme kategori med. Han bruger sin krop, til at fortælle en historie, og det er noget, han gør på en rigtig sjov måde, med passende grimasser, og en naturlig fortællerstil – og så var Ulf fascineret af Simons veltrænede vaskebræt, som sikkert også nogle af pigerne tæt på scenen synes om! Jeg håber at se Simon på Beach igen, da jeg virkelig måtte anstrenge mig for ikke at ødelægge min optagelse!

Simon Væver (21 min)

Simon, der bor i Viborg, så jeg første gang i 2017 (03/08 og 05/10), og i 2018 (01/03), så det er 4. gang her. Simon er en rigtig god fortæller, og har nogle sjove observationer om fx omtalen af sig selv som “fysisk komiker”, osv. Jeg kan ikke sige så meget om det, andet end ud fra det, jeg selv har set, og der hopper han ikke så meget rundt på scenen som fx Ulf og Simon Riemann gjorde det, men det behøver han heller ikke at gøre, fordi han fanger publikum med sine historier, og fortæller dem også med sin sædvanlige humor. Det er så fedt at kunne få lov til at se det hele bagefter, og så skraldgrine af det, der bliver sagt!

Alle ovenstående kan findes på Facebook – det er ikke lige dem alle, der skriver hvor de optræder næste gang, så det er bare med at holde øje i din omkreds, hvis du allerede kender disse – og andre her på min side, der har optrådt på The Beach!

En stor tak til de optrædende, for en rigtig sjov aften!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *