2018-04-07 Steen Molzen – Pædagog på afveje

Hvor: The Beach, Nygade 10, Næstved (link).
Tid: kl. 20:00-22:00.
Audio/Video: Nej

Steen Molzen så jeg første gang på TV2 Zulu – Stand-Up.dk Sæson 4 (2005), Sæson 6 (2009) og Sæson 7 (2011). Steen omtales ofte som “Den lavbenede håndgranat”, og beskrivelsen svarer til det, han leverer – eksplosivt, og med højt tempo. Han har med stor succes turneret Danmark rundt i selskab med navne som Thomas Wivel (der gav ham hans første betalte job), Povl Erik Carstensen og Omar Marzouk på FBI’s årlige tour. Han har også været i Irak og Afghanistan og optræde for de danske tropper. Steens sæt består typisk af observationer af dagligdags-situationer, fyldt med sarkasme, kynisme og selvironi, og giver også et indblik i sit personlige liv med et skævt smil, der fortæller, at alt er godt trods alt!

Den 4. februar, 2010 var Steen vært for den første Open Mike aften på The Beach (Kilde)

Steens facebookside her.

Har du adgang til TV2 Play, kan du se de afsnit, som Steen medvirkede i her:

Henrik Bruhn og Molzen, episode 4 (sæson 4)
Sebastian Dorset og Molzen, episode 4 (sæson 6)
Thomas Wivel og Molzen, episode 4 (sæson 7)

eller:

Den første gang, jeg oplevede Steen på Beach, var da han i selskab med Molly Thornhill turnerede med Thomas Hartmann, d. 20. april, 2017. Denne dag, havde jeg ikke endnu tænkt på, at ville begynde at optage andre komikere end Thomas Wivel, så derfor blev der kun taget billeder. Se min ret så tamme anmeldelse af dette show her.

Svend bad mig i god tid om at lave en plakat til dette show, og baseret ud fra Steens egen plakat, så lavede jeg dette design, som du kan se nederst på siden.

Jeg vil prøve ud fra mine billeder (jeg tog omkring 202 styks), at huske på nogle detaljer fra showet, som de skete undervejs…

Som opvarmer på sit show – Pædagog på afveje – har Steen taget Kasper Porsdal med sig rundt forskellige steder i Danmark. Det var egentlig sjovt, for jeg har næsten lige oplevet ham på Comedy Zoo d. 3. april, Hvor jeg så ham varme publikum op for Anders Fjeldsted (vært), Thomas Hartmann og Anders Matthesen.

Klar til en lille gennemgang af Molzens sjove facebook opslag senere…

Kaspers sæt varede ca 10 minutter, hvor den lidt for friske samling foran scenen, gjorde sit, for at drille Kasper, der dog lige svarede lidt igen.

Martin Frederiksen og Rene Durin sidder til venstre i billedet ved baren. Kasper har allerede kontakt med dem foran scenen. En af dem, kender Steen Molzen.

Kasper prøver at finde ud af hvor publikum er mht. hvordan publikums stemning er, så han prøver at gå på scenen igen. Det fik dem til at grine rigtig meget.

Jeg har lagt mærke til, at mange af de komikere, der kommer på Beach, lige omtaler Netto, og det kommer der lidt sjov ud af i både Kaspers (størstedelen af hans sæt på ca. 20 min) og Steens sæt.

Kaspers facebookside her.

Kasper Porsdal har bl.a. optrådt ved Zulu Comedy Galla 2013, hvor han var en af de unge æsler:

Så er det Steens tur til at komme på, og Steen går straks i gang med at tale om sit arbejde. Når Steen taler, lyder han meget som “Anden”, og minder også en smule om Lars Rs (Udenfor Pædagogisk Rækkevidde), men han siger selv, at han bliver mindet om at han ligner Anders Bircow (der eksisterer et billede af de to på nettet et sted).

Her viser Steen billeder og sjove tekster fra sin facebook profil.

Det eneste jeg lige husker fra Steens sæt, er at jeg grinede så meget, at da jeg sagde farvel til Steen efter showet, fortalte jeg ham, at jeg grinede så meget, at jeg nær havde fået en blodprop/sprænging i mit øje pga. grineriet over hans jokes! Han har altså en sjov måde at fortælle historier på.

Så derfor er der kun lige de få billeder her i artiklen, da jeg herunder har fundet lidt på nettet, som viser Steen “in action”.

Herunder har Mikkel Klint Thorius sørget for et par previews fra Steens show, optaget professionelt:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *