2018-04-05 Open Mike, The Beach m. Nikolaj Wulff

Hvor: The Beach, Nygade 10, Næstved (link).
Tid: kl. 20:00-22:00.
Audio/Video: Nej/Ja (Video: 2 timer)

Det seneste besøg på Beach af Nikolaj Wulff, var d. 9. februar, med sit første oneman show, som han turnerede Danmark rundt med. Dette var så nr. 2 ud af 10, og det sidste show sluttede d. 24. marts, hvor der så er en lille pause til det allersidste – og mest vigtige show, der lukker turnéen ned med en tv optagelse på Bremen teater d. 22 maj. Jeg kan absolut anbefale jer, der læser dette, og som ikke ved det i forvejen, at købe en billet til showet her.

Nikolaj havde denne gang taget et rigtig god udvalg af komikere med, hvor jeg kun har set værten og et par af de andre nogle gange. Jeg synes i høj grad, at det bliver bedre og bedre for hver gang, at Open mike finder sted på Beach, og det er den vej det skal gå. Ud af alle de gange jeg har set Open Mikes her, har der næsten altid været fyldt til randen. Denne gang, var der dog lige lidt gulvplads. Herunder følger en lille anmeldelse af alle komikernes optræden.

De medvirkende var:

01. Anne Bakland
02. Stefan Wibling
03. Rene Durin
04. Sisse Haugland

-PAUSE-

05. Andreas Krogholt
06. Emilie-Marie Fridh
07. Stefan & Niclas
08. Mortenn Christensen

ANMELDELSE:

Nikolaj Wulff

Nikolaj er vært for i aften, og her behøver jeg ikke skrive så meget, fordi han optræder jo lidt mellem komikerne, bl.a. med sit seneste materiale fra sit onemanshow, og så nogle friske kommentarer om hans kollegaer. Hvis publikum er lidt sløve i betrækket, er han ikke sen til at få gang i lattermusklerne, og det er jo et temmelig godt trick at kunne! Og så finder han altid nogle gode komikere at underholde publikum med! Nikolaj fortæller en sjov historie, og er lynhurtig med comebacks og oneliners. Han har underholdt hele Danmark siden 2010, og fortsætter ufortrødent videre.

Facebook

Anne Bakland (18 min)

Det er første gang jeg ser Anne, som var temmelig sjov. I 2015 gik hun videre til semi-finalen i DM i Stand-up på Comedy Zoo i Århus. Hun debuterede som stand-up komiker i januar 2012. Det er hendes første besøg i Næstved, og publikum er testpublikum for noget materiale til hendes kommende show. Hun snakker om at være forelsket som 32 årig, om at blive vokset, om sex, om sine forældre, om at have tabt 45 kilo pga sygdom, om “fatshaming”, om en tur i polarekspressen i legoland. Anne er rigtig sjov, og hun skal da hurtigst vende tilbage til Beach igen!

Facebook
Hjemmeside

Stefan Wibling (5 min)

Stefan er anden halvdel af komikerdouen Stefan & Niclas, og optræder for første gang på Beach med eget materiale. Han snakker bla. om fitness, og om at score en pige til en fest, der endte uheldigt. Han er også sjov sammen med Niclas!

Facebook
Stefan & Niclas – Facebook

Rene Durin (07:30)

Den lokale komiker, Rene, kører til dagligt flextrafik og fortæller lidt historier om sine kunder, lidt om potter og planter på planteskole, om Ringsted festivals mini-mad, om motion med de rigtige sko. Renes materiale er meget anekdoter fra hans virkelige liv, med en smule overdrivelser, og han arbejder hårdt på at få materialet til at fungere – og i aften fandt han det rigtige publikum, der kunne lide det, han havde på hjerte (ikke at der ikke har været grinet af hans jokes før), så det bliver spændende at se hvordan det udvikler sig for ham i fremtiden!

Facebook

Sisse Haugland (11:40)

Sisse har lige været så heldig at få lov til at være æsel på Comedy Zoo i den kommende uge (torsdag, fredag, lørdag). Hun taler om at springe ud som homoseksuel i 2010, om det at være handy og lesbisk, om træstammer (kage) i Netto, og Orio cookies, om sin mor (om sine gamle forældre), om at være frivillig på Copenhagen Mix (filmfestival for LGBTQ), om boligmanglen i København, og slutter af med at tale om at være på dagpenge, og skulle søge om jobs. Hun byggede sit sæt op omkring sin seksualitet, og formår at blande et par sjove anekdoter fra hendes liv ind i et par historier – og Anne (døråbningen), synes i hvert fald hun er supermorsom, sammen med resten af publikum! Jeg håber også at se hende igen!

Facebook

Andreas Krogholt (07:50)

Andreas har jeg set en gang før på Beach. Her gentog han et par jokes, som jeg så første gang. Han lægger hårdt ud med at fortælle, at han er blevet gift, hvilket publikum reagerer på med sympati! Han fortæller om sit forhold med sin kone, og sit lidt akavede sexliv, om at få en kat. Han glemmer lige sin sidste joke, så han slutter af med det, og får et pænt bifald. Det bliver interessant at se hvordan han udvikler sig, for han virker som om det er naturligt at stå på scenen, dog virker han lidt nervøs (for at glemme jokes).

Facebook

Emilie-Marie Fridh (Debutant) (06:20)

Emilie-Marie, som bl.a. er chefredaktør for poplish.dk, havde sin debut som stand-up komiker her, og dagen efter skrev hun, at det gik godt, og folk var søde (det er vi som regel her i byen på Beach). Jeg kunne se, at hun var lidt nervøs til at starte med, men hun lukker hurtigt op med at fortælle, at hun tit kommer i Næstved, og en historie om karaoke, hun fortæller at hun er journalist, og ville prøve noget nyt. Hun taler om at være kronisk single. Inden hun slutter af, viser hun et blåt mærke hun har fået på ballen efter en rutsjetur på en trappe efter en påskefrokost – og det får drengene til at lægge hovederne på skrå, for at kunne se det hele 😀 (heldigt, at hun vendte ballen væk fra kameraet, så jeg ikke skal censurere noget!). Emilie gjorde en fantastisk debut, og det er da rart med tre flotte piger, der optræder på Beach, især fordi de er sjove!

Facebook

Stefan & Niclas (12 min)

Stefan og Niclas, så jeg optræde ved Nikolajs onemanshow på Beach d. 9. februar, og deres venskab viser de naturligvis med en sjov sketch, hvor det som regel er Niclas, der bliver den sure og irettesættende, og Stefan, der får de sjove modsvar (lidt i stil med Kellerdirk Bros). Jeg synes naturligvis, at sketches, kan være en sjov ting, især når de er veludførte, og ikke virker alt for teknisk udførte, og duoen her, viser et interessant indblik i en slags videreudvikling af stand-up comedy, der bryder lidt ud af regelsættet, og det er jo dejligt. Jeg håber det bedste for de to drenge her, og ser frem til at se mere sjov med dem.

Facebook
Niclas Vingaard – Facebook

Mortenn Christensen (25 min)

Hold da op, hvad mere kan man sige om Morten med de to ænder ? Han debuterede i 2014, og er er god ven med Nikolaj, og har fulgt ham rundt på hans turné, og jeg har set ham her 1 gang, da Nikolaj var vært. Han er en tryllekunstner/gøgler, der har vundet DM i tryl flere gange. Her optræder han med noget, som er farligt for enhver dødelig, og det kan blive et interessant show, hvor man skal have nummeret til 112 klar, hvis noget skulle gå galt! I dette sæt bruges knive, sæbebobler, papir han spiser, syvtommersøm, boremaskine (til det afsluttende trick). Det er lidt svært at beskrive det morsomme i ovenstående – på tekst, så derfor kan jeg anbefale at man oplever Mortenn live! Bedre kan et show ikke sluttes af!

Det var alt for i aften! Jeg håber at se nogle af de nye komikere igen på Beach!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *