2018-03-01 Open Mike, The Beach, m. Simon Væver

Hvor: The Beach, Nygade 10, Næstved (link).
Tid: kl. 20:00-22:00.
Audio/Video: Ja/nej (Audio: 1t. 53 min.)

Så var det tid til at trodse kulden, og tage til den månedlige Open Mike aften på The Beach! Det var rimelig køligt (hvor meget husker jeg ikke, men flere minusgrader er jeg sikker på).

Af en eller anden årsag, så troede jeg, at jeg havde styr på mine sager, da jeg skulle pakke tasken og gøre klar til at tage afsted. Men det viste sig at være forkert, for da jeg stod på Beach, efter at have aftalt at optage komikerne og lovet dem, at det ikke kom ud på nogen måde, andet end hvis de selv ønskede det, så var det ok, så fandt jeg ud af, at jeg ikke havde fået min lille taske med SD kortene og min ledning til mobilen med! (DOH!)

Nåh, men jeg havde da heldigvis stadig min mobil, og i baren var der heldigvis en meget venlig bartender, der lånte mig noget strøm, så jeg lige kunne være oppe på 100% fra start. Svend havde åbenbart valgt at blive hjemme i dag pga. sygdom, men han trodsede også kulden og mødte op alligevel omkring 20 minutter inde i showet.

Denne gang valgte jeg en lidt anderledes vinkel, og satte mig lige midt ved baren så jeg kunne prøve at tage nogle anderledes panoramafotos, men det var desværre ikke alle der var lige vellykkede, men har da andre gode, som du kan se herunder af de optrædende.

Simon Væver havde medbragt syv komikere, hvor jeg før har set/filmet dem i første del, og så Benjamin (set 1 gang før). De to nye har jeg ikke set, men har hørt lidt om Phillip, og ved, at han har optrådt en del gange på Beach.

De kunder/tilskuere, der havde vovet at trodse kulden og møde op til aftenens underholdning – ca. mindst 20 i alt (nogle måtte gå undervejs) – blev varmet op med 4 sjove komikere i første halvdel. Det som desværre er lidt irriterende er lyden af varmeblæseren, der lyder som om den godt kunne trænge til en lille justering, og senere, da den blev slukket, kunne man næsten høre en nål falde til jorden! Haha, men uden den, havde de fleste siddet og frosset i den første time! Så det var sådan set meget godt, at jeg ikke fik filmet noget videre, og min lydoptagelse med mobilen er lige god nok til at jeg kan lave en forhåbentlig god anmeldelse af aftenen!

Jeg nåede desværre ikke at lave en plakat til aftenens show – men det er aldrig for sent at gøre det bagefter!

De medvirkende var:

01. Peter Werner
02. Danny Maschall
03. Ludvig Sørensen
04. Kaspar Herbst

-PAUSE-

05. Benjamin Jeppesen
06. Jes Busk
07. Philip Devantier

ANMELDELSE:

Simon Væver (23:55)

Simon så jeg første gang d. 3. august, 2017 (Nikolaj Wulff var vært) (link). Han havde i 2016 sit første show “Efter Studenterfesten” under Zulu Comedy Festival sammen med bl.a. Sebastian Dorset som spillede for en udsolgt sal. I 2017 lavede Simon sit første soloshow, Deprimeret Dampbarn, ligeledes til Zulu Comedy Festival. Ved denne aften starter Simon med et par mikrofonproblemer med lyden. Emnerne han kommer ind på undervejs i første halvdel er: Han blev overfaldet dagen før af tre drenge (link), og politianmeldte det denne dag. Han taler også om at studerer på Universitetet og sin matematiklærer, om sin ven Martin som han boede sammen med, og om kønssygdomme, og slutter første sæt af med en klap-test. I anden halvdel af showet taler han om at han har damp, og taler også lidt om ADHD, osv. Han taler også om at være opereret for brok. I øvrigt så laver Simon en rigtig god imitation på Svend med hans stemme! Selvom Simon måske var lidt påvirket af det grove overfald fra dagen før, så er han altid sjov at se – så derfor håber jeg at se mere til ham og hans komikervenner på Beach!

Se mere om Simon her:

Facebook

Peter Werner (07:03)

Første gang jeg så Peter var d. 6. april, 2017 (Kevin Christansen som vært) (link), og igen d. 1. juni (link) og senest 2. november (beskyttet link-indtil videre) samme år. Peter taler bl.a. om at være håndværker, og om et samuraisværd han ejer, om “rødvins-blikket”, om ikke at stå op når man skal tisse, om pissoirer, og om Sønderjylland. Peter taler meget hurtigt så man skal spidse ørerne lidt, men jeg synes han leverer sit sæt overbevisende hver gang jeg har set ham (husker dog ikke den første gang helt).

Se mere om Peter her:

Facebook

Danny Marschall (06:15)

Jeg har set Danny et par gange før – d. 3. august, 2017 (Nikolaj Wulff som vært) (link) og senest d. 5. oktober (Simon Væver som vært) (link) samme år. Publikum virkede ikke helt forstående overfor Dannys vitser her, men han virkede heller ikke helt sikker her i starten, men det bliver bedre til sidst. Han talte om bl.a. vinter-Ol, raketvidenskab (hentydning til Peter Madsen), selvkørende biler, running sushi, om toiletbesøg (får lidt grin), veganer, om netflix & chili, blind dates, Tinder og dating, og slutter af med en sjov lille ting om en tidsjoke som publikum griner af (og jeg gjorde også). Lidt surt at publikum ikke helt var tilstede her…

Se mere om Danny her:

Facebook

Ludvig Sørensen (04:03)

Ludvig så jeg første gang d. 5. oktober, 2017 (Simon Væver som vært), d. 2. november samme år, og senest d. 1. februar, 2018. Han optræder meget få minutter, men formår at fylde tiden godt ud med nogle sjove ting – her taler han om bl.a. stønnere under træning, om at tage proteinpulver, om at komme til at gøre det, man er allermest bange for, og han bliver desværre distraheret af aircondition-anlægget, som Svend derefter slukker. Men han mister tråden, og slutter af med et godt bifald (han fik næsten stående applaus undervejs af os i baren). Ludvig bliver forhåbentlig mere selvsikker og vil levere længere sæt i fremtiden, for det virker helt klart som om han kan nå langt med sin humor.

Se mere om Ludvig her:

Facebook

Kaspar Herbst (09:56)

Kaspar så jeg første gang d. 7. oktober, 2016, da Thomas Wivel var vært for Debutmesterskabet i Standup. Publikum gav ham en tredjeplads. Denne aften er det så 5. gang jeg har set ham. Jeg synes han er morsom, og er god til at få publikum til at reagere på det han siger eller spørger om. Han taler bl.a. om at være i byen og tale med en kvinde, der spurgte ham om hans højde, han taler om en tur til Svalbard med sin kæreste og et møde med en isbjørn, om at være lidt tøffelhelt-agtig, Han spørger publikum om nogen synes om piger har en tendens til at overreagere – derefter går det ind i lidt matematisk humor, men det er noget han selv siger han må hjem og arbejde videre på bagefter! Men Kaspars optræden er altid seværdig (synes jeg)!

Se mere om Kaspar her:

Facebook

Benjamin Jeppesen (09:50)

Det er anden gang jeg ser Benjamin. Første gang var 5. oktober 2017, hvor jeg kun tog billeder vist nok (har audio, men lidt utydelig tror jeg). Men Benjamin har meget naturlig fortællerstil, og taler om fx sine ægteskabs-problemer (manglende fritid), taler om sin kones nye øjenbryn (pigerne griner meget af det), om en “bamse-buller” til sit barn, om glemte notater, om e-cigaretter, og om at blive provokeret af en nordmand med en e-cigaret. Jeg synes at Benjamin har noget på hjerte, og han er rigtig god til at aflevere punchlines, osv, så jeg ser naturligvis frem til mere med ham på Beach.

Se mere om Benjamin her:

Facebook

Jes Busk (10:05)

Det er første gang jeg ser Jes – han minder en smule om Johannes Sejr. Det er lidt svært at høre hvad han siger på optagelsen i starten, men han snakker om det bliver pinligt at se ham optræde fordi han er så gammel og opremser en masse sjove ting vi skal tvinges til at høre om. Publikum griner af det! Han taler også om homoseksualitet og religion, og om Prins Joachim, han taler om sin ungdom, og om manglen på sociale medier i hans ungdom, om Arto (lidt pædofiljokes), dumme spørgsmål og opslag på Facebook, om sin lejlighed, om at gå i klasse med en “neger” (om udtalelsen), og så prutter han på børn (hysterisk sjov historie!), om tvillingebarnvogne og amning. Jes er sgu også sjov, og ham vil jeg gerne se mere til – og så er det rart med blandingen af unge og ældre komikere – håber så også at der i fremtiden kommer flere kvindelige komikere med.

Se mere om Jes her:

Facebook

Philip Devantier (37:21)

Philip har jeg heller ikke set før, så det var en fornøjelse, da han er en rigtig god og levende fortæller – og man kan se, at han brænder for at være komiker. Phillip bruger dette show til at teste nogle jokes til sit kommende onemanshow “En rigtig Mand ?” Phillip er den, som har optrådt længst (indtil videre) af de Open Mike aftner jeg har set. Her taler han bl.a. om at teste sit onemanshow om det at være en rigtig mand, om et indkøbstur med kæresten (fra Volsmose), om bladet “Woman” om en test om at være en rigtig mand, om faste parforhold (han snakker med Rene’s venner Pia og Tom), Philip mødte sin kæreste på Tinder og taler lidt om appen, og sin ven Kevin der hjalp ham med at skrive sin profil, og om at sende “dickpics”, om dating, om en dårlig oplevelse i Bon-Bon Land”, om at være bange for spøgelseshuse og gyserfilm, om at være macho, og om sin farfar, hans far (bucketliste med hash som han skulle prøve), om at ringe til 112 skæv, om hans ven der kastede blod op i Philips seng, om et tandlægebesøg, en historie om en tyrkisk ven i 6. klasse, om det at lære hinanden om hinandens kulturer, om våbenhuset i en kirke, om Jesus, om at spise hjemme hos hans tyrkiske ven, og sidste ting var om det at holde noget for at få et kørekort (typisk rygning), og om at tage kørekort. Phillip har meget på hjerte, og jeg ønsker ham det bedste for hans første onemanshow!

Se mere om Philip her:

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *