2018-02-01 Open Mike, The Beach, m. Kevin Christiansen

Hvor: The Beach, Nygade 10, Næstved (link).
Tid: kl. 20:00-22:00.
Audio/Video: Ja/Ja (Audio: 2t. 36min/Video: 2t.)

Aftenens vært er endnu engang den altid fornøjelige Kevin Christiansen, der denne gang bragte et helt arsenal af komikere med sig – hele 10 styks, som helt sikkert kunne levere god eller sjov underholdning. Og det skuffede heller ikke. Publikum havde meget let til grin – også på de forkerte steder, og det skulle sikre resten af aftenen.

Det er vist 4. gang jeg ser Kevin som vært på Beach, og synes han gør det rigtig godt – alt afhængig af stemningen i publikum, og så tager han altid et blandet udvalg med lidt faste komikere med hver gang. Denne gang var det dog alle sammen nogen jeg ikke havde set før (undtaget Martin & Ludvig), og det bedste ved det hele var, at min optagelse af dem alle forløb uden problemer. Det var først da jeg kom hjem og skulle redigere med mit ellers normalt fantastiske redigeringsprogram, at det hele koksede – så siden denne aften, har jeg kun kunnet samle optagelserne og så ellers kun klippe enkelte klip ud og bagefter sætte sammen – alt sammen meget kedelig teknisk fnidder! Så jeg venter på en opdatering, der kan fikse det så programmet virker optimalt igen!

Nåh, men Kevin synes jeg faktisk gjorde det super med både sin egen optræden, men også med at holde styr på publikum og komikerne! Så herunder følger der lige en lille anmeldelse, samt links til de forskelliges hjemmesider, osv hvis de har sådan en. De fleste af dem, er på Facebook, så der linkes ikke til det, med mindre der er en officiel/uofficiel fanside.

I anden halvdel kommenterede Kevin på at jeg sad og tog billeder med mobilen, og filmede showet, og han fortalte at det hele kommer på “Redtube”.

De medvirkende var:

01. Alex Rusanov
02. Martin Frederiksen
03. Mikkel Heiberg
04. Mette Hornbek
05. Johannes-Sejr Nielsen

-PAUSE-

06. Andreas Krogholt
07. Kasper Lauth – debutant
08. Eva Jin
09. Ludvig Sørensen
10. Marcus Kjøgs

ANMELDELSE:

Kevin Christiansen

Kevins “Klap-O-Meter”, er standard ved hans shows, og er en god ting at bruge før showet går løs, for at se hvor publikum er henne, så det er en god ting, at den bliver brugt hver gang! Publikum var i øvrigt (nok) glade for, at han ikke valgte at hoppe på stripperstangen alligevel under hans sæt! (indsæt fjollet smiley). Kevin debuterede (vist nok) med sit første oneman show “Ludomaniac” i 2017 (jeg har desværre ikke set det), og har da vist nok brugt en del materiale derfra (så vidt jeg ved). I dette show taler han meget om det at være fra Falster. I anden halvdel snakker han kort med mig, og bagefter om en “GoMore” oplevelse til Odense. Han snakker lidt om Tinder og kvinders signaler, eller mangel på samme.

Alex Rusanov (10:00)

Alex bookede Thomas Wivel som vært på Mæt Cafe i 2014 (link), men har også optrådt med ham på Beach tilbage i d. 4. oktober, 2013 (link). Alex taler bl.a. om Movia og offentlig transport, stalking, talblindhed, kontanthjælp, netdating, pluds-samtaler, kærlighedsfilm

Martin Frederiksen (05:49)

Martin kæmper stadig videre med sin nervøsitet, men vover sig alligevel ud i et par nye jokes, som han prøvede af lige før han gik på. Han kommenterede toiletbrættet på wc’et – hvor der er en anvisning på, hvad man ikke må gøre. Han øver sig på “one-liners”, men det er lidt mere korrekt at sige at det er et ordspil på dobbelttydighed, osv. Det var publikum dog ikke helt med på, så Martin begyndte desværre at blive lidt nervøs, men han fremførte en af dem, som han fik bifald for, da den blev taget om! Og så vågnede folk lidt op. Da han takkede af klappede folk pænt af ham, og Kevin kommenterede, at han nok også måtte øve sig på one-liners!

Mikkel Heiberg (06:41)

Endnu en komiker fra Falster, der har deltaget i DM i stand-up 2017, samt De Nyeste Nye, og har optrådt flere steder i Kbh, inkl. Comedy Zoo. Han er meget kvik, er 22 år, og her taler han i hele sættet lidt om et muligt bankrøveri (fordi han ikke har job). Han var rigtig god, men Kevin kaldte ham “syg i hovedet, fordi banken har lukket om søndagen!”.

Mette Hornbek (05:44)

Den 37 årige Mette er til daglig Production Manager ved Teater FÅR302 i Kbh (link). Hun taler om at være asiat, om at se ud som om hun er 12 år, taler om det politiske klima i Danmark, Inger Støjberg, sin kæreste. Hun slutter af med at kalde Kevin for “Manden med det svært genkendelige ansigt”.

Johannes-Sejr Nielsen (14:00)


Johannes-Sejr Nielsen fra Nørrebro, er udover at være forfatter og digter også “Danmarks ældste stand-up-komiker”, storyteller samt kendt som gøgleren, der gætter folks vægt og alder på det københavnske Strøg og i Nyhavn. For dem der ikke kender ham, så overrasker han dem, som tror han er for gammel til scenen. Johannes havde desværre en kighoste denne aften undervejs. Men publikum var vilde med ham, fordi han har en humor der er ligefrem, hvor han taler om Burkaer, om det at grine af sine egne jokes, om høns, om sangen “Det eneste hun ville var at danse”, så henvendte han sig til mig, og sagde jeg bare sad og grinte. Han spurgte mig om hvad jeg mener om den der “MeeToo” kampagnen. Så kommer Peter Madsen op i forbindelse med det! Jehovas Vidner, kommer op, sin nabo der søger en ny kone, og blondiner og optimisme. Et af aftenens højeste bifald! Kevin sagde også at der simpelthen ikke en bedre måde at slutte første halvdel af på.

Andreas Krogholt (05:23)

Den 24 årige Andreas er skuespiller, og har medvirket i Studenter foreningen – revyerne 2016. Han fortæller at han blev gift for 6 måneder siden, og taler om sit ægteskab og sex (stillinger), og navnet på deres kat.

Kasper Lauth – debutant (05:23)

Kasper aftalte jeg med før showet, at optage hans optræden, men da Johannes kom hen for at skulle give mig sit navn så jeg kunne finde ham på Facebook, så fik jeg desværre ikke fanget et foto af Kasper med mobilen – kun med Zoomkameraet – men det var også fint nok. Kasper lavede en god debut! Han taler om det at passe på med at hvad man skal sige, fx pædofiljokes, om afskaffelse af vold i familien. Publikum gav ham et flot bifald så Kevin sagde publikum kunne give ham et ekstra bifald.

Eva Jin Valbjørn (09:32)

Eva fik en flot 2. plads på Lygten Station i september 2017 i De Nyeste Nye bagefter Oliver Stanescu, som jeg også kender fra Beach. Eva lægger ud med at fortælle at hun altid har drømt om at være i showbizz, og fortæller nogle sjove historier om det at være klædt ud som ulv i Bilka og prøver nogle ulve-vitser af. Hun taler om en healing-session, om spillet “MovieStarPlanet”. Eva fik et stort bifald og Tommy råbte på ekstranummer! Det var ikke svært at vurdere hvorfor hun fik en 2. plads hos De Nyeste Nye!

Ludvig Sørensen (03:22)

Den 18-årige Ludvig (også fra Falster, bor i Roskilde) så jeg første gang d. 5. oktober, 2017 da Simon Væver var vært, og d. 2. november samme år, da Kevin var vært. Det her sæt er ikke så langt, men han taler om hetero- og homseksualitet og forelskelse fra en bøsse. Han taler om sine to småbrødre (5 og 8) om et spil på Ipad.

Marcus Kjøgs (17:02)

Marcus er bl.a kendt fra N’lig Mandag (2012), “Det store tilflyttershow” (Tv2 Zulu) og slutter aftenen af med manér. Marcus kommer lidt skævt ind fra start på nogle fra publikum med humor, men han kommer i gang med at snakke om København, og spørger ind til hvad Næstved er for en by. Han snakker om at være skaldet. Han snakker om at vokse op i 90’erne og tøjmoden. Om rockere i Randers, om sin mor der er som en fuld 15-årig pige, om at bo i Kbh midtby (Kbh K) med kæresten, og om at gå og snakke med sig selv, og publikum blander sig pludselig i hans historie, og det ender i det rene sjov så han taber tråden! Det sidste han snakker om er nytårsfortsæt (om at tabe sig). Marcus minder en smule om Mick Øgendahl.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *