2018-01-04 Open Mike, The Beach m. Lars Rs

Hvor: The Beach, Nygade 10, Næstved (link).
Tid: kl. 20:00-23:00.
Audio/Video: Ja/Ja (Audio: 2t. 11min/Video: 1t. 35min)

Endnu en aften med Stand-up Comedy på The Beach, denne gang med Lars Rs som vært for 6 andre komikere. Jeg fik lov til at filme alle de optrædende til aften, og det var en god optagelse heldigvis, men publikum virkede en anelse tunge, og grinede ikke af hvad som helst. Jeg morede mig dog undervejs, og synes at det var fedt at se 3 “nye” komikere, som jeg ikke har set optræde før.

Aftenens vært, Lars Rs, har dog gæstet Beach en del gange før, sammen med 2 andre af sine med-kumpaner fra “Udenfor Pædagogisk Rækkevidde”, Patrick “Padden” Vallys og Brian Nygaard (den sidste mand, der ikke deltog til aftenens show er: Jan Carstensen). Du kan se mere om dem her. Første sæt blev rundet af med Kaspar Herbst, som jeg har set nogle gange før.

Efter pausen var det nogenlunde ungdommens tid, med komikere, som jeg har set (og optaget) flere gange før. De måtte alle kæmpe lidt med at få publikum til at grine med, men alt i alt blev alle komikere taget godt imod (med forbehold)

De medvirkende var:

01. Patrick Vallys
02. Brian Nygaard
03. Kaspar Herbst Tingleff

-PAUSE-

04. Oliver Stanescu
05. Kevin Christiansen
06. Nikolaj Wulff

Anmeldelse:

Lars Rs

Patrick Vallys

Brian Nygaard

Kaspar Herbst Tingleff

Oliver Stanescu

Kevin Christiansen

Nikolaj Wulff

Opdateres…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *