2017-10-05 Open Mike, The Beach m. Simon Væver

Hvor: The Beach, Nygade 10, Næstved (link).
Tid: kl. 20:00-22:00.
Audio/Video: Ingen

Det er anden gang jeg ser Simon Væver optræde – første gang var tilbage i august, da Nikolaj Wulff var vært for Open mike, og denne gang var det så Simons tur. Jeg fik desværre ikke lov til hverken at optage med lyd og billede, så der vil ikke være nogen direkte anmeldelse af de forskellige optrædendes sæt – da jeg ikke husker noget som helst fra denne dag. Det er en af grundene til, at jeg har brug for at dokumentere (med billede og lyd) for at kunne lave en så god anmeldelse af komikerne som muligt.

ANMELDELSE:

Simon Væver

Benjamin Jeppesen

Danny Marschall

Rashid Moutiq

Ludvig Sørensen
Kasper Herbst

Oliver Stanescu

Kim Roberto

Frederik Klausen

Steen “Nalle” Nielsen