2017-04-20 Thomas Hartmann & Co. På The Beach

Hvor: The Beach, Nygade 10, Næstved (link).
Tid: kl. 20:00-22:00.
Audio/Video: Nej/Ja

Thomas Wivel er så afgjort min favorit Standup komiker, men her er så en anden Thomas, jeg også synes er fantastisk alene pga. hans dobbelttydige jokes, selvom de ikke er “nye” i den forstand. Af gode grunde spurgte jeg ikke om tilladelse til at optage, da jeg respekterede at de ikke ville på video/lyd – så det blev kun lige til et par meget dårlige billeder, og enkelte bittesmå videosekvenser, for at kunne få en chance for at få mindst et godt billede. Jeg filmede ikke de to andre komikere, som Thomas tog med – Steen Molzen og Molly Thornhill. Jeg husker stort set intet fra denne aften, og havde det ikke været for de små optagelser jeg har lavet på denne dag, ville jeg slet ikke vide, at jeg har set Hartmann på Beach!

Thomas Hartmann
Molly Thornhill
Steen Molzen