2016-12-01 Open Mike, The Beach, Nygade 10, Næstved

Hvor: The Beach, Nygade 10, Næstved (link).
Tid: kl. 20:00-23:00.

Anden gang jeg ser andre komikere på Nygade 10 end Dr. Wivel (første gang var DM i Stand-Up m. TW). Jeg havde håbet at kunne få lov til at dokumentere de 8 komikeres optræden på lyd, men niksen biksen, men jeg måtte gerne tage billeder.

Aftenens vært var Anders Nielsen, der skulle underholde og præsentere de andre komikere: Anders Rostrup (fra Amager), Asmus Brandt, Kenneth Sejr, Kasper Porsdal, Kim Roberto, André Jakobsen og Daniel Lill.

Svend præsenterer begivenheden med ordene:
Næstveds fortabte søn vender hjem ! Anders Nielsen, engang en stolt tømrersvend, med et ærligt arbejde hos Børge Jacobsen i fødebyen. Men nu en fortabt sjæl i den skumle storby, hvor han vandrer hvileløst rundt mellem stenbroens mere eller mindre odiøse scener, mens han forsøger at hutle sig gennem en tilværelse som komiker. Kom og hjælp dette stakkels fortabte bysbarn med at genfinde sine rødder og et ærligt arbejde. Anders vil helt sikkert denne dag medbringe en del tvivlsomme personager fra det Kjøvenhavnske variete`og komikermiljø, så hold børnene inden døre, der er fare for uhøvisk tale !

Selveste Mick Øgendahl var et smut hernede for at bakke op omkring debutanterne og de enkelte der gjorde comeback efter noget tids fravær fra scenen. Det var måske nok meningen han skulle have givet en vits eller to i løbet af aftenen, men af personlige årsager valgte han ikke at gøre det. Men det var fint nok, jeg nåede i hvert fald lige at hilse på ham og ønske ham god jul.

Anders Nielsen


Anders Rostrup
Asmus Brandt

Kenneth Sejr
Kasper Porsdal Kim Roberto
André Jakobsen
Daniel Lill